Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar o dediginiz topici bende okudum kötü bişey yook bence insan hassas olunca belki size bi art niyeti var gibi gelmiştir ama bence art niyet yok ama ben kendimden örnekk veriyim yok şuram şöyle hamilemiyim ben bi ay psikolojik olarak sürekli uyudum ve nitekim hastalandım hamilelik belirtisi kişiden kişiye degişiyo bence kafanızı takmayın böyle şeylere relax stres yasak bize arkadaşlar

slm arkadaslar azize ablacim ben kasim 13 de adet oldum diye yazmistim dikkatinden kacti heralde benide 13 araliga eklermisin simsiden cok tesekkurler

ben o bayanın başka bi yerde daha mesajını okumuştum

ondan birazda gıcık gittim ama böle yazılmaması lazım ozmoscum
insan kendini kötü hissediyo
amannn ben daha konuşmıycam bu konu hakkında zati:hulya:

gamzelim
azize artık buraya girmiyo
canım başka listeye adını yazdır demete yolla veya aysele yaz

çok yakında bizde girmiycez artıkın öle gözüküyoopuyorumnanaktan

anladım canım evet ya kimsecikler yok topicte düzenlenmiyo bi acayiplik var nazar degdi topicimize:dilcikar:

neyser kızlar ben biraz ütü yapıyım bide hediye almaya gidicez ögretmenler günü için ne alıcam bakalımbirine hediye almak çok zor ya

portakal suyu
canım gebelik bölümünde ilk sayfada
en son ben yazdım görürsün canım
haydi kızlar ben o topiğe gidiyorum toplanalım orda sositososito

bizim kızlar gebelikle ilgili tüm topiklere dağılmış ya anlamadım bu işi.hamiş oluncaya kadar burada kalsaydınız.sonra hamişler topiğine giderdiniz.azize gitti diye bırakılır mı topikimiz.

slm kizlarr ,,,geliyorum aysencim bekle arkandayim,,,,buarada tsh in dusmus cok aama cok sevindim ins ins ins en kisa zamanda bebisinde gelir tatlim,,,

arkadaşlar ben yarın aşılama yaptırcam yeni bi üyeyim nerden ne yapcağımı bi türlü blamıyorum msjlarımmı gelmiyo bilmiyorum alırsanız lütfen bana cevap yazınnnnnnn ne olur

cnm hosgeldım ınsallah yarın hersey yolunda gıder ve hayırlısıı ıle bebegın kollarına laırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…