ayy valla sinirlerim bozuldu yaaa bu ne yaa tepemin tasını attırmasınlar heeeeeeeklava: klava: klava:
burdaki herkesin morali ihtiyacı varrrr moral bozukluğuna değill
davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşamayan bilmezz
rabbim kimseleri böle imtihanla sınamasın ama böle insanlarda tatsınlar de diyo şeytan kötükedihüso
Arkadaşlar yardım edermisiniz; benim bazen kasıklarım sızlıyor, karnımın içinde rahmime doğru garip bir his var ve bir iki haftadır birden baygınlık geçircekmişim gibi oluyorum, acaba hamilemiyimdir. Reglim ayın 28 inde ve bayramda annemlere iyi haber vermek istiyorum.
aysencim arkadaş tıp okumuş çok bilgili ama sekreter olabilmiş,ne ayak ?
tıbbi sekreterlik okudu da kendini tıp mezunu mu görüyor acaba? :roflol:
neyse kızlar bende cıktım. bişeyler yiyip geliirm yine.
:roflol::roflol:
koptum yaaaaaaaaaaaa portakal suyu çok alemsinnnn :lepi:
aaaaaaaaaaaaaaaaa
bende çatcak yer aryomuşum galiba heee
bugün yolda bi komşu ayşen hamilemisin dedi bende yoooo nerden çıktı dedim
öle gibi geldin kilo almışsın herhalde dedi
bende evet tiroidim var sağolsun o duyguyu yaşamadım ama hiç olmazsa bunun sayesinde öle görünüyorum dedim
kadın ölece kaldı
kalp kırmayı hiç sevmem ama öle ağzının içinden art niyetli insanlarada dersini vermel lazım
zati bizim derdimiz bie yeter
:dilcikar:
teşekkür ederim arkadaşlar.Bu kadar kişiden birisi bile bana yardımcı olamıyormu?
:roflol::roflol:
koptum yaaaaaaaaaaaa portakal suyu çok alemsinnnn :lepi:
canım senin yazını gördüm ve teşekkür ederim ( bir önceki sayfada da teşekkür etmiştim )
canım senin yazını gördüm ve teşekkür ederim ( bir önceki sayfada da teşekkür etmiştim )
Ne sordun görmedim cnm ya da bilgim yok diye cevap vermemişimdir yoksa benim çenem durmazteşekkür ederim arkadaşlar.Bu kadar kişiden birisi bile bana yardımcı olamıyormu?
çatladım n olur banada atın linki alkisalkisalkisdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?