nohut kürü ne içinmiş cnm ya hiç duymadım..
ben varim canim..yarim saat önce test yaptim..ve hamileyim...
kızlar herkeze slm...ben burdayım yaa hiç biyere gitmedim güzeller.
sadece bu aralar biraz dinleniyorum çok uyuyorum ve hep yatıyorum.
kısmetsede yarın dr. gidicem inşallah bebeği görürüz allahın izniyle.
eeeeee hamile yokmu hiç yaa? kasım da...
ben varim canim..yarim saat önce test yaptim..ve hamileyim...
sagolun kizlar darisi sizin basiniza...belirti olarak...
iliskiden 2 gün sonra kasik bölgemde hafif agrilar vardi bu 3-4 gün sürdü..sonra kahve acik renkte bi akinti geldi 5.gününde.....sonra bas agrilari basladi..oda bi kac gün sürdü....ama en cok basimin dönmesinden sezdim hamile olma ihtimalinin olmasindan...buda 3 gün önce basladi..ha birde en cok kasik bölgemde sol tarafta ara sira sizlamalar oldu...
kızlar hastalandımmmmmm ben 22 aralıgı beklicez artık
Kizlaaaarr yaaa oooff bende adet olduuum :-((((
bi daha ki tarihim 23 Aralik :-((((((
Kizlaaaarr yaaa… oooff bende adet olduuum :-((((
Kizlaaaarr yaaa… oooff bende adet olduuum :-((((
Kızlar aşırı panikteyim. 24-25'i gibi hasta olmam lazım. Ama hala ses yok! Lütfen hamile olıyım ya; eşim bile her tel. konuşmasında oldu mu diyor... Bütün belirtilerim de var adet olucam galiba. Göğüslerim ağrıyor karnım kasılıyor üff sizce hamile olabilir miyim?Hapı bırakalı 2 ay oldu
Sağol canım tatlı menüye dahilKaç gündür canım sütlaç istiyordu,evde olmadığım için vakit bulup yapamadım.İzin günümüz de benden önce uyandığı için eşim süpriz yapmak istemiş ve internetten tariflere bakıp,sütlaç yapmış.Uyanınca mutfakta senin için ne var bi bak bakalım dedi..Bi baktım koca koca kaselerde sütlaç nasıl sevindim anlatamam.Tam tadına bakacaktım,dediki yalnız evde pirinç unu bulamadım,normal un koydum içine demez mi:1shok: delikafadulden Yıkıldım resmen akannehir Tadı kötü değildi ama un biraz bulamaç havası vermiş sütlaca ve bebek mamasını andırmış tadı..Canım kocacım benim yha :1hug:
Yapma yaa( patır patır dökülüyoruz ha
YAAAA BU AY NEDEN BOYLE OLDUK YA:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?