Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya ben eşime nohut kürü uyguluyorum da menisinde farklılık var yani önceden daha akışkandı şimdi daha koyu. bu değişiklik iyi mi kötü mü anlam veremedim de onu soracaktım.

selam canim kendini iyi hissedince dön artik su topigede toparla.güzel haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

aaa aynı bendelikafadulden

Günaydın arkadaşlar.Bu başkka topic'e gitme olayı nedir ben birşey anlamadım?
Artık burda yazışmayacak mıyız?

Kızlar aşırı panikteyim. 24-25'i gibi hasta olmam lazım. Ama hala ses yok! Lütfen hamile olıyım ya; eşim bile her tel. konuşmasında oldu mu diyor... Bütün belirtilerim de var adet olucam galiba. Göğüslerim ağrıyor karnım kasılıyor üff sizce hamile olabilir miyim?Hapı bırakalı 2 ay oldu

Canım bir test yapsana büyük ihtimal çıkar idrar testinde..İnşallah hamilesindir..

Dün alacaktım. İşten dönmem saat 8'i buldu. Bugün ilk fırsatta alıcam ama çıkmazsa diye çok korkuyorum. Peki sizce bu sancılar yani karın ağrım vs neden var adet olmıycaksam bir sorun mu var demektir

canim benim yaa. cok tatli. ya düsünmesi bile cok güzell. Kiz benimkide böyle ince düsünceli… benim sevmedigim seylerden biri yemek yapmak…(hos ev temizligin hic birini de sevmem ya :-DDD). Bazen isten yorgun eve geldigim zaman bi bakiyorum yeni tarifler deniyerek yemek yapmis (hemde benden de güzel )
bi kez hic unutmam benden kadinbudu köfte istemisti :-D bende kizartma isinden nefret ederim. ama mecbur kalktim valla acik söylim istemiye istemiye yaptim. Derler ya cani gönülden yapmadigin seyde hicbirseye benzemez diye… bende (aslinda biliyorum haslandigini :-D ) pirincleri cigden koydum… kirt kirt diye agzimiza geliyordu valla. Sonra esim dediki bigün ben yapacam da gör nasil oluyor… :-D yapti valla benimkinden cok daha güzel olmustu

Yapma yaa ( patır patır dökülüyoruz ha

YAAAA BU AY NEDEN BOYLE OLDUK YA:gitme:

ya aslinda bu aydan cok ümitliydim… hem Klomen kullandim, hem yumurta takibi yaptirdim, hemde doktor bana yumurtanin büyüklügü tam 2,3 cm olmus dedi… bende hic bu kadar büyümemisti… Ama olmadi iste. Neyse Rabbim bir daha ki aya nasip eder insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…