Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ben bayanlara kuran dersi veriyorum kendimde arapça dersi ve makam dersi alıyorum
bayramdan sonraki hafat başlıycak kısmet olursa

kıss senin kaynanada iyi çalışmış o zaman delikafadulden

eşinle abisi arasında kaç yaş var öle şakkıdı

tatlim benim esim 11 kardesler en kucugu benim esim,,,,oyuzden yaslari cok buyuk mesela amsterdamda bi gorumcem var 50 lili yaslarda,,,turkiyedeki en buyuk olan kaynim 60 li yaslarda kaydirigubbakcemile3 kafama gore bi eltim gorumcem yok yani,,,,gelinlerin icinde en kuccgu benim anlicaniz digerleri de hep kucuk yaslarda gelmisler gorumcemler kaynanm fln hep istedikleri gibi yetistirmisler yaslari kucuk olunca,,,ama simdi bana disleri gecmiyo,,,eskiden oyle degilmis kaynana ne derse onu yaparlarmis aayy ben yapamam ama ,,,

durun size yetişim derken ilmek atlamışım yaaaa :hulya: :hulya:

canım benim t3 ve t4 e bakılmıyo artık onlar normalmiş
sadece tsh

benimde 2 40 çıkmış
ama netten araştırdığım kadarıyla 1 1 30 arası gebelik kolay oluyomuş canım

ilahi kzz sırnaşık şeysırnaşık şeynerelisiniz canim memleket olarak

hayy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıs bi takım kurmuş valla kaydirigubbakcemile3

ayy boşver kafana göre olsada elti olunca iş değişiyo
ben bunu bilir bunu sölerim zemuszemus

yapsın yapsında ağzı susar biraz
ayyy yok belkide daha fazla ukalalık yapar sana kaydirigubbakcemile3

yok sekerim onun bana karsi ukalaligi baskalarinin yaninda aslinda benden cok cekinir ve herseyide danisir bana,,,bazen iyi tarafina denk gelirse itiraf eder 10 senedir burdayim sen gelene kadar dogru duzgun biyere gezmeye gitmezdim doner,balik disarda yenirmi bilmezdim der,,,,ben bazen derim ben mc donalda gidiyorum balik yemeye gidiyorum doner yemeye gidiyorum yada kumpir yemeye gidiyorum geliyomusunuz die suruklerim onlari da pesimden bazen oyle itiraflara gelir bise alcagi zaman bana danisir,,,baskalarinin yaninda oyle simarikligi tutarsa konusur yoksa cekinir,,,,

allahtan benim 3 eltimde bana uzakk
allaha yakın bana uzak olsunlar laelaelaelaelae

20 gün bende kaldılar bi eltim evlendiğimizin 3 ayı ailecek
neler çektim ben bilirim oysa çok severdim önceleri içine girmeyince bilinmiyomuş işte

skorpion sen nerelisin canım????

ben doğma büyüme istbllyum ama baba tarafı bilecikli

eşim sivaslı

bizim çocukta doğu görevindeyken doğarsa
tam karma olacak delikafadulden

hayy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıs bi takım kurmuş valla kaydirigubbakcemile3

ayy boşver kafana göre olsada elti olunca iş değişiyo
ben bunu bilir bunu sölerim zemuszemus

hee walla oyle futbol takimi gibiler,,,,zaten ben kendime kafa dengi bi cevre yapmaya basladim yavas yavas,,,eltiymis gorumceymis ppeeeehh,,,
kafa dengi olan soyle gelsin
biraksin eltiyi gorumceyi bana gelsin
sozunu esirgemesse gule gule dersin
bizde boyle bundan sooonnraaa,,,,

hahahahah silanin kendine guvenen soyle gelsin sarkisini kendime uyarladim,,,

canimya kafam karisti simdi benim. normal olamasi gereken degerler elimdeki kagitta yazan 0.3-5.0 en az ,en cok ee bnimki 3.1 ya orta sayilir iste.degilmi ki?ilac vermedi.tek hamile kalinca deger düsüyo tabi o zaman kullaniyorum levotirin di galiba

günaydın kızlar ben test yapmadım hala çünkü ağrım başladımafoldumben bekliyorum ayseece görmüşsündür umarım cnm..

kızlar günaydın,bir şey danışmak istiyorum sizlere ben 24 kasımda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.doktora gittim kan testi yaptırdım 40 çıktı,satım 28 ekimdi değerim çok düşük geldi bana,çok korkuyorum yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…