Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya kızlar ben test yaptımmmm çok silik 2. çizgi çıktı ama ben anlayamadım. ilk 10 dakkada belirdi silik çizgi. 20. dakkada biraz daha koyulaştı. şimdide aradan nerdeyse 2 saat geçti rengi soldu çizginin. kafam karışık!! bu ne şimdi? testin üzerinde 30 dk dan sonraki sonuç geçersizdir diyo. sizce pozitif olabilirmi?

aslında kan testi yapsan daha iyi en azından kesin sonuç alırsın ama isttersen tekrarla testi yarın inşallah bebiş vardır

aslında kan testi yapsan daha iyi en azından kesin sonuç alırsın ama isttersen tekrarla testi yarın inşallah bebiş vardır

ya kafam çok karıştı. biraz daha bekliyim bari. kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum. ekleyebilirsem resim eklicem. yorumlarınız çok önemli benim için. hiç ümidim yoktu benim bu ay olursa çoooook sevinirim ve şaşırırımmm yaaaaaa :))) :1shok:

inşallah vardır canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben test yapmadım hala çünkü ağrım başladımafoldumben bekliyorum ayseece görmüşsündür umarım cnm..

cnm gitmeden girdim gördüm ama bak regl sancısı ile gebelik sancıcı aynı diyolar. umudunu yitirme. sen al bir test yap. ne kaybedecekinki.bilirsin en azından gelip gelmiceğini cnm. gelirsede hayırlısı olsn. en yakın zamanda allahım yüzümüzü güldürsün. bu mubarek günde tüm dileğim bu

arkadaşlar resmi koydum çok silik bi çizgi var ama kafam karışık. ne bu?

Eklentiler

• $IMG_1989.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 22
hamilesin güzelim hamile olmayinca ikinci cizgi cikmaz.ilk bir gün falan gecince böyle cikiyo.hatta evde bemim böyle cikip doktora gitmistim.emin olmak icin doktor idrar testi yapti negatif dedi.bende nasil olur evede pozitif cikti dedim biz doktorla konusurken hemsire geldi pozitifmis 10 dkda belirdi daha yeni oldugu icin dedi.tebrik ederimmm
arkadaşlar resmi koydum çok silik bi çizgi var ama kafam karışık. ne bu?

asoka inanmıyorum ya daha akşam konuştuk oldumu olur birkerede dedik ve çıktı ay inşallah doğrudur ya çok sevindim bence çizgi gayet iyi gözüküyor cnm

ILGIN06 -BEBİŞ GELİYOOOOOOOOOOOOO
SUCU-BEBİŞ GELİYOOOOOOOOOOOOO
BAKLAVA-BEBİŞ GELİYOOOOOOOOOOOOO
asoka...............................23 kasım---GALİBA BEBİŞ YOLDA--
hayal1403.........................20 kasım
melis83............................21 kasım
yasemeen.........................21 kasım
hayat_77...........................23 kasım
blackrose...........................23 kasım
kardenya..........................24 kasım
mam................................24 kasım
pelly1...............................24 kasım
skorpion74........................24 kasım ???
bayankarasu......................25 kasım
izmirhayel.........................25 kasım ???
tugbademir.......................25 kasım
sorgunlu66........................25 kasım
mervam............................25 kasım
portakal_suyu....................26 kasım ???
lazzkizi.............................26 aralık
herwood...........................26 kasım--BEBİŞ GELİYOOO--
zorxx...............................26 kasım ???
oba_cigdem......................28 kasım
dayna..............................29 kasım
tinkerbelle........................30 kasım
chileck45..........................30 kasım

VE BEN 1 ARALIK
AYSEN_34 1 ARALIK
GAMZELİM.66 13 ARALIK

sositososito

EE KIZLAR LISTE ALT UST OLDU DURUMLAR NASIL

Son düzenleme:
ay Allah korusun bafocum seninde az kaldı sayılır cnm 1aralıktı dimi bende ağrı var sadece sanırım bebiş yok testte yapmadım ama gelen gidende yok ya buarada bafo bu liste olayına sen el atsana cnm

aysencim saol cnm hepimizin duası kabul olur bebişler göbüşte olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…