Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya bu insanalrı anlamak nedne bu kadar zorr
ben hiç böle değildim kimseye sormazdım neden olmuyo bebek varmı diyeee
millete ne olyuo böleeee
aslında 2 3 aydır bende rahattım nedense bu aralar bmle oldum herşey üstüme geliyo sanki

canim yaayerimsenibenoluruna birak zaten gelecektir o sana

tatlim eger gunler uygunsa bikere daha ovulasyon testi yap uygun sartlarda(yani nasil yapman gerekiyosa idrar tutma fln gibi)varsa esin hasta masta biraz sksn disini hallediverin bebisin temellerini,,,

tatlim eger gunler uygunsa bikere daha ovulasyon testi yap uygun sartlarda(yani nasil yapman gerekiyosa idrar tutma fln gibi)varsa esin hasta masta biraz sksn disini hallediverin bebisin temellerini,,,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs güldürdün beni heee şurda iki ağlıyodumm

sislik gecti tatlim hafif morarma var hala,ve bugun biraz sizladi gibi oldu ama kullanabiliyorum artik sargiyi cikarttim,,,evet skorpionum akisina biraktim dusunmuyorum artik bebis mebis cani ne zaman isterse ozaman gelsin oooooohhhhhhh rahatladim yaa ates olcmeyide biraktim bikac gundur,,,simdi sadece korunmuyorum + bisey yapmiyorum bebis olsun diye,,,kendi kafamda ara verdim esime soylesem biliyorum bukadar ugrasmisken ara vermek istemicek oyuzden kendi icimde ara verdim cok rahatim,,,aysencim bende kimseye sormazdim sormamda bebis varmi nezman olcak diye banane yaaa benmi bakicam banami yapcaklar bebisi beni ilgilendirmezki,ama nedense herkes bizim gibi dusunmuyo,,,ama bana soranlara dusunuyoruz allah ne zaman verirse ozaman olur diyorum,bitek yanimda ki gorumcemm sordugunda sen yap biz sevelim diyorum,,,cunku patavatsiz konusuyo,birisi bizi yanyana gorupde gelinin bebegi yokmu daha dediklerinde oda yok bizim gelin rahatina duskun keyfini hic bozmuyo kendine kiyipda yapmiyo bitane diyo,,,bende oyuzden her seferinde sen yap biz sevelim diyorum,,,

ayyy yemin ediyorum okadar mutlu oldumki gulmene anlatamam yemin ederim bak,,,, :1hug:

zaten 24 saat içinde oluyomuş yarın bi ara halledeyim ben bu mevzuyu :kedi:

evet tatlim yumos pitlama citlama ne varsa yakalarsan esine deki bak gel isitcam seni hicbiseyin kalmixak yat yataga ustunu ortcem skca de,,,esin yataga yatinca soooooonnnraaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: anladin sen onuuu,,,

ohhh kafanda bitirdiysen ne mutlu sna canımmm

bende 3 ay mühlet verdim tsh kontrolüm 3 ay sonra
o zamana kadar olmazsa ondan sonra tedaviye başlıycaz artık
belki o zamana kadar gelir
allahtan ümit kesilmez

canim su tsh da insana cok sinir yapiyo tahamülü azaliyo insanin.benimde bugun doktor sonuclarimi yollamis normalmis.6 hafta sonra kontrole cagirmis beni

tabiki tatlim sende kafani rahatatmaya calis bunyemiz stresden dusunceden en ufak biseyden etkileniyo zaten,,,nekadar rahatlayabilirsen okadar iyi olur sadece bebek icin degil ruhen yorulmaman yipranmaman icinde kafanin rahat olmasi stresi en aza indirmeye calisman lazim,,,

kız adam hasta nöbetten geldi dün sabah kalktı hala uyumamıştı

gözleri kan çanağı gibi desem yine bişey demez ama ben kıyamıyorum :asigim:

zati artık o iş te mecburi hizmetler bölümüne girdi şu bebiş işi yüzünden aklımda :roflol:

şu kursum başlasaydı biraz kafam rahatlıycak hiç olmazsa yaaaa

kiz bikereligine kiy bisey olmaz mecburi hizmet olunca fazla uzun surmez zati 2 dk sksin disini biseycik olmas erkek mlletine,,,(ay bende ammaa gaddar oldum heeee :mymeka: ) ne kursuna baslicaksin tatlim evet baslasan iyi olur dedigin gibi oyalanirsin kafan dagilir,,,bende 3 gun okula gdiyorum 2 gunde gonullu esktradan gidiyorum sabahdan aksam ustune kadar maksat ortam degissin esim bugun diyo oohh sende hergun okula gtmeye basladin dedim napim evde oturupda gidiyorum ders calisiyorum hocalarla konusup dili gelistirmeye calisiyorum dil seviyemi yukseltmeye calisiiyorum dedim,,,bisey demedi oyle deyince,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…