Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hahahaha dogru walla tatlim,insan icine girmeyince bilemiyomus gercekten de ........

skorpionum tatlim dogum gunun kutlu olsun hayatim,,,nice mutlu yillara saglikla huzurla mutlulukla esinle ve cocuk(larin)la girmeyi nasip etsin tatlim,,,

şimdi okudum msjını valla çok sevindim ya sendende güzel bir hbr gelirse tmm bende yapıcam test hemen off ne güzel olur ya teyze ve anne olarak girsek bayrama..

bende belirti olarak kasıklarıma ağrı giriyor cnm ne göğüslerde nede başka birşeyde birşey ondan bir ümitleniyorum birde diyorum yok birşey herhalde.

zorxx su an isteyim bir yazilari okuyayim diye girdim.isten misafir olarak giriyorum genelde.msj yazabilem icin ismimi verdim sifrayele sirf sana yazayim diye hadi yap su testiiii.hepimiz rahatlayalim.bekliyorum netin basimda bak.cikicam ama gene burdayim

canım psikolojik olarak gecikmiş olabilir. benimde 8 gün geçmisti ama yoktu. insallah vardır senin. belki anca çıkar.

kızlarrrrrrrrrrrrrr elimde bakıp duruyorum yok bişi sanırım zaten göğüsler falan öle belirgin belirti yoktu sanırım kendim geciktirdim adetimi yumurtlama takibi yaptırdım ya olcak sandım hemenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…