Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben çıkıyorum moral sıfır çünkü hepinizin bayramı kutlu olsun tekrar portakalcım umutlar sende tatlım bayram dönüşü kutlarız artık öptüm hepinizi..

slm kızlar.
kız yine başlamışsın test leri harcamaya :) valla ecz.biz zengin edeceğiz ya :roflol:
mrb canım,doğru diyorsun valla benim gibi kaç kişi vardır her ay bi sürü test,bi ara kan testlerine takmıştım,şimdi de gebeliklere :))
yok kızlar çizgi falan ama neden gelmedi pekii?

kızlar ben çıkıyorum moral sıfır çünkü hepinizin bayramı kutlu olsun tekrar portakalcım umutlar sende tatlım bayram dönüşü kutlarız artık öptüm hepinizi..

Üzülme hayatım bekle yarın yine yap,normalde gecikmiyor demiştin,kırmızılar gelene kadar hep umut vardır.Hemen göstermicek belkide...Senden hala umutluyum,dua et,umudunu kaybetme canım benim.

Merhaba Arkadaşlar, a.s.

Sizlerin ve ailenizin kurban bayramını kutluyorum.Sağlıklı,mutlu,barış içinde Hayallerinizin :CüvCüv: gerçeğe dönüştüğü güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Sevgiyle Kalın hihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar herkesin bayramını kutluyorum ama kimsecikler kalmamıs?

1-azizeden haber varmı,
2-portakalcım sn durum ne
3-zorxx test yapacaktı haber varmı
4-asoka sonuc cıktı

yaaaa özledim sizi amaaaa

kızlar,

kan testi de yaptırdım 4 hftalık hamişimmmmmmmmm zemuszemus

ayrıntıları yazarım ay uğurlu geldiiniz

kızlar herkesin bayramını kutluyorum ama kimsecikler kalmamıs?

1-azizeden haber varmı,
2-portakalcım sn durum ne
3-zorxx test yapacaktı haber varmı
4-asoka sonuc cıktı

yaaaa özledim sizi amaaaa

Canım benim kırmızılar hala gelmedi :)) Testte yapmıyorum geciktiğinden beri bayram bitene kadar bekleyeceğim,umarım tatil dönüşü size güzel haberi verebilirim

Zorxx canım seni ben de çok merak ediyorum.Salıya kadar yokum umarım geldiğimde haberini alabilirim.

kimse yoktur tabiki ama ben yazayım kızlar benim geldi kırmızılar bekliyordum ama içten içe ümitlenmişim baya çok üzüldüm ağladım ama yapıck birşey yok rahim filmi falan çekilicem şimdi bende o işlemler bittikten sonra gelirim hepinizi öpüyorum portakal senden güzel hbrler bekliyorum tatlım..

kızlarrr bende hamileyim bugün kesinleşti çok mutluyum dua edin ne olur bunuda düşürmeyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…