Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evt cnm bnde çatlıyorum ama beklemek istiyorum bi yanım yap diyor aman karıştım yavv:hulya:

kızlar test yaptım şimdi ikinci çizgi silik ama gözüküyor 2 gün geçti adetim hamilemiyim?ay çok heyecanlıyım

kızlar uzun zamandır uğramıyodum aranıza isteyen kerkes hamiş kalır inşallah rabbim dualarınızı
kabul eder hepimizn yüzünü güldürür inşallah serdemcim inşlah hamilesindir canım:Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlar ben bugün adet oldum 25 indeydi bugün geldi.ilgilenen arkadaş aralık 26'ya yazarmısın?

Son düzenleme:
kızlar, gittim 2 test daha aldım 1ini yaptım o da çift çizgi ve daha belirgin ay allahım inanamıyorum. EŞıM YOLDA GELıNCE SÖLıYCEMMM AMA SıLıK AMA DAHA 2 GÜN OLDU GEÇELı

Rabbim dualarını kabul etti tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallahkaydirigubbakcemile5zemuszemus

kızlar, gittim 2 test daha aldım 1ini yaptım o da çift çizgi ve daha belirgin ay allahım inanamıyorum. EŞİM YOLDA GELİNCE SÖLİYCEMMM AMA SİLİK AMA DAHA 2 GÜN OLDU GEÇELİ

tebrikler canim, Allah gönlüne göre versin, ki ne güzel bir bayram hediyesi:CüvCüv:

kızlar, gittim 2 test daha aldım 1ini yaptım o da çift çizgi ve daha belirgin ay allahım inanamıyorum. EŞİM YOLDA GELİNCE SÖLİYCEMMM AMA SİLİK AMA DAHA 2 GÜN OLDU GEÇELİ

ay çok sevindim canım tebrikler allah inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına da almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsun, analı babalı büyüsün inşallahhhhhhhhhhh
bu mübarek günde bak var bunda da bir hayır canım işte Rabbimizin nimetleri çok şükür elhamdülillah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

skorpion canım ben geldimm opuyorumnanaktan
ayy annemlere geldim yine açtım dayanamadımm
ama biraz durur kapatırım dolma sarıcaz yarına

[hosgeldin canim benim.söyledin mi slm mi bakayimkaydirigubbakcemile3kolaygelsinQUOTE=aysen_34;10258772]skorpion canım ben geldimm opuyorumnanaktan
ayy annemlere geldim yine açtım dayanamadımm
ama biraz durur kapatırım dolma sarıcaz yarına[/QUOTE]

canim bence yap nedenine gelince hastalanirsan zaten gelicek,hamileysen testte cikicak kafan rahatliycak cifte bayram yapicaksin.sen diyodun saati $a$maz diye hla gelmedigine göre vardir belki bir hayir.hamile degilsen olan bir teste olacak sadece.ama ögrenmeye deger bence o testi harcamak.yani bu benim fikrim yinede sen bilirsin zorlamis gibi olmayim.
evt cnm bnde çatlıyorum ama beklemek istiyorum bi yanım yap diyor aman karıştım yavv:hulya:

oo çifte bayram desene
şimdiden iyiki doğdun canım nice huzurlu sağlıklı bol bebişli seneler inşlhhhhhh
gönlünden geçen dileklerin kabul olmasu temmenisi ile opuyorumnanaktan

Aminnnnn.hepimize bol bebisli seneler:ecrin_bebek:.bugun dua ettim hepimize Allahim bebis nasip etsin diye.yapilan dua söylenmez ama
oo çifte bayram desene
şimdiden iyiki doğdun canım nice huzurlu sağlıklı bol bebişli seneler inşlhhhhhh
gönlünden geçen dileklerin kabul olmasu temmenisi ile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…