Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi canım bizde gezmeden geldik
sinemaya gidecektik öyle kalabalıktıki giremedik bilet kuyruğuna kaydirigubbakcemile3
bizde markatten alışveriş yaptık geldik

ayy bebiş gelse bize bayram olacak ama .....

inşlhh canımm
bakalım hayırlısı pekde değerlendirmedik bu ayı zaten :kedi:
cenaze felan vardı..bi de psikolojikmen etkileniyosun zaten
son bi hafta ama artık geçti zaten
bu ay bal çörek otu yapıcam
eşimede keçiboynuzu pekmezi yediricem
hihoyyyt

hayirlisi artik.o cöre otunu cok iyi diye okudum bencede yap denemekte fayda var.cok kisi öyle hamile kalmis.

evet canım belkide o vesile olur bilinmez...
neyse canım ben çıkıyorum annemlere gidicem
allaha emanet ol
gece girerim artıkın opuyorumnanaktan

herkezin bayramı mubarek olsun..rabbim bu hayırlı günlerde dualarımızı kabul eylesinn inşş.en kısa zamanda hepimiz hamiş olalımmmmmzemuszemus

skorpion canım ben burdayım
ayy sensiz girince gözlerim seni arar oldu bacım

aysencim sagol beni aradigin icin bende bir geliyorum bakiyorum kimse yok cikiyorum sonra herhalde bugunden sonra toplanir yine kizlar yava$ yava$.aksama gelirim bacim tekrar gece ku$u olarakopuyorumnanaktan--------------------------------------------------------------------------------

slm kissslaaar !!! skorpioncum nasilsin hayatim?bayramin nasil gecti?

selam saansli biz iyiyiz Allaha sükür. sen nasilsin??nasil olsun iyiydi aileden ayri ancak bu kadar.sen nele yaptin bayramdaopuyorumnanaktan

selam saansli biz iyiyiz Allaha sükür. sen nasilsin??nasil olsun iyiydi aileden ayri ancak bu kadar.sen nele yaptin bayramdaopuyorumnanaktan

bende iyiyim tatlim saol,evet aynen tatlim aileden uzzak nekadar iyi olursa okadar iyiydi benim bayramimda,,,cok fazla hareketli ve yorucuydu.cuma gunu bayramin ilk gunu amsterdamdaydim gece 1.5 da dondum,cumartesi gunu amsterdamkiler(gorumcem onun iki kizi bi oglu gelini 2 cocugu) bizdeydi aksama kadar onlarla beraberdim, gecede cigkofte partisi vardi....pazar gunu alisveristeydim bilgisayar masasi ve sandalyesi aldim kendime eve geldim onu kurdum kendim kaydirigubbakcemile3 aksam ustu gorumcem yemege davet etti oraya gittik aksam yemek caydi derken geri geldik eve bu seferde sandalyeyi monte ettim sonra yorgunlugum ciksin diye bici bici yaptim.kollarim hala agriyo tornavidayla montelemekden,,,,bugun oyle aksama kadar mutfak alisveriisiyle ugrastim eve geldim yemek yaptim bulasikti caydi anca oturabildim yorgunluktan oluyorum yani cok harektli ve yorucu bi bayram ve haftasonuydu ayy amma uzattim hayatim kusura bakma...

kız bacım ne çok iş yapmışım okurken kafam karıştı
yahu

hem sen niye kuruyon enişte bey yapsın aaa bu kadarda düşünme dimi ama :içelim:

şaka baka bende bugün baya bi yoruldum yaa
sabah bi kalktım halıların yerlerini değiştirdim evi sil süpür banyo tuvaleti iyice bi cifle
zaten sabah kalkar kalkmaz muzlu rulo yaptım
sonrada mücver yaptım
kafa dağıtmak için heee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…