Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi bidenem evet sitede ki sorun bitmek bilmedi yaaaa

6 günüm kaldı ama bende sivilceler çıktı regl olucam yaaaa bu ay da olmamış

ozaman yeni kalkinma planlarina bakalim tatlim,,,,(simdi ben kafayi rahati raahat moduna cektim kolay konusuyorum oyuzden kizmayin bana nolur)...

geldim portakalcım
Hoşgeldin canım,biliyorum sorundan dolayı giremiyorsun siteye,dilerim yarına düzelir de rahat rahat görüşürüz.Öpüyorum seni.

portakal suyu
canım görüşemiyoruz bayadır
nasılsın tatlım regliye ne kadar var

Canım araya bayram girdi görüşemedik bir de sitedeki sorundan dolayı girsekte hiç birşey yapamadan çıkıyoruz.Ben iyiyim cnm,herşeye rağmen iyiyim diyebilmek de güzel...Regl oldum canım bayramda..Sen nasılsın?

aysencim daha çekilmedim tatlım film perşembe günü çekilicem ve umarım sonucu temiz çıkar bide çok korkuyorum çok zormuş off off senin olur belki tatlım sen sivilceler bakma arkadaşımdada çıkmıştı geliyo kırmızılar dedi ama bebiş geldi inşallah seninde öyledir.

bafocum slm cnm seninde kırmızlar gelmiş buay inşallah aşılama yaptırcakmısın cnm sen buay?

zorxx
tatlım sen film çekilmeden önce 11 ayetel kürsi 11 ihlas oku
inşllhh sorunsuz geçer allahın izniyle tatlım
inşllh öle olur bilmiyorum ama gelecek gibi beklenmeyen kırmızılar dün ilk defa duru dururken midem bulandı eşime sölicektim geri vazgeçtim psikolojiktir diye
zati bunalımlardayım adamında moralini bozmak istemiyorum mafoldumben

portakalcım tatlım kırmıız kartı gördünmü yaaa bu ay senden ümitliydim heee
hayırlısı canım
yeni ay yeni umut
umutlara gebeyiz :1hug:

portakalcım tatlım kırmıız kartı gördünmü yaaa bu ay senden ümitliydim heee
hayırlısı canım
yeni ay yeni umut
umutlara gebeyiz :1hug:

Ben de kendimden bunu hiç beklemezdim :)) ama kırmızı kartı yedik işte bayram bayram.
Jinekologa gidiyoruz bir işe yaramıyor acaba bir de psikologa mı gitsem diyorum
CADIARZU

oh düzeldimi ne kızlar aysencim bitmedimi hala kazak cnm bebişlere başla teyzesi hepimize bebek patiği nasıl olur belki şans getirirrzemuszemus

portakalcım bende öle düşünüyorum eşim de kızıyo senin psikoloğa ihtiyacın yok diye
ama bu gidişat onu gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…