Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah cennet kokulularınıza biran önce kavuşmanız dileğiyle aminnnn

ayy senin baktığın makyaj topiğine bakıyodum
şaşırdım kaldım valla delikafadulden
anacım o ne öle baya bi abartı yapmış
ama bazıları güzel çok fazla abartmmaış

bende tesadüfen az önce gördüm evt bazilari güzel ama hepsi degil.napiyim bugun bir arkadasim dogum yapti ona gittim hastaneye ziyarete iki kizi vardi oglu oldu simdi.calistim geldim.simdide nette dizi bakiyodum ee seninde günler yaklasiyo hee

canım valla ben aynı işte tüm gün evdeydim eşimde izinli 5 gün sonra başlıycak işe

bende bugün temizlik yaptım biraz mutfak dolablarını felan sildim..yemekti bulaşıktı derken..
eşim çanakkaleye gidelim dedi 2 gün kalacaktık polis evinde rezerve bile yaptık sonra ben geri vazgeçtim...
yani aslında maddi açıdan vazgeçmek zorunda kaldım

oo allah analı babalı büyütsün
sen işe gidince bebişi kim bakıyo?
bu arada bbeişin ismi ne?

evet canım az kaldı ama sivilciler çıktı hemde hiç olmadığı kadar kesin ve kesin kırmıız kart görücem yine

öle canım bi de ev kira olunca zor oluyo
inşlhh şarka gidince lojmana geçicez orda artık rahat ederiz
ne yapalım sağlık olsun
aslında çalışmakda güzelde bizimki izin vermiyo

bebegin ismini ugur koymuslar bir görsen cok tatli birsey dur bi resmi buraya kopyalayabilirsem görürsün denerim.ben i$e gidince ege babasiyla kaliyo e$im isten geliyo ben öyle gidiyorum.ortaklasa bakiyoruz.insallah senin kirmizilar gelmez yaa.

ben subat mart gibi düsünüyorum bakalim hayirlisi olursa tabi.kanimin yaza dügünü olcak o tarih belli olsun ona göre denk gelmemesi lazim yada en azindan hamileligimin son aylarinda olmamaliyim ki dügüne gidebileyim

yok canım hiç boşa kendi kendimi heveslendirmiyorum
anacım hamiş olsam böle sivilce çıkarmı yaaaasenağlama
gelsede bari şu kırmıızlar bizde çalışmalar başlasakşakkıdı

esim normal calisiyo sabah 7 aksam 17.30 eve gelene kadar altiya ceyrek falan oluyo. gelip beni ise birakiyo 18.00 dan gece 23.00 a kadar calisiyorum.ben bütün gün evdeyim böylece cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…