Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende bır kac gund aha ıcıp bırakcam cnm adetıme var ama yumurtlama zamanına kadar ıccem bende duz yıyorum corek otunu ama ben macun gıbı bır kavanoza yaptım bal tarcın her sabah yıyorum bır kasık

ben eşime keçiboynuzu pekmezi aldım regl olunca başlıycam keçiboynuzuda var kürünüde yapmayı düşünüyorum ama fazla mı olur diyorum kaydirigubbakcemile3
bi de soğan suyunu yapıcam ben
ayyy ne çok şey yapıcakmışım iyiki sormuşsun yani delikafadulden
geçen ay da yapacaktım ama cenaze dolayısıyla bi hafta memlkette kaldım işler değişti
kısmet bakalım bu ay inşlh yaparım da tutar

bende olmazsa dıger ay kecıboynuzu alcam yapcam

kıss kimseye göstermeden iç sende amann bi de millete laf anlama boşa
zati yeterince anlatıyoruz :jeyyar:

dun halama gıttık ole konusuyorduk lafını unuttı aradan zaman gectı ylz sana bırsey sorcam unuttum dedı ben hemen atladım hamıle degılım dedım yok onu sormuyaccam dedı ama guldu cunku kım gorse bebek bebek sınırrrrrrrrrr ettıler bende hemen atıldım bosuna

su koydum ıcıne maydonoz dogradım kaynnattım buharına oturdum terlettı sular aktı hehe bır kere yaptım ardından ılıskı olması lazım ama yapmadım

doğrudur canım
bende bu aralar deprosyana girdim valla sinirlerim çok bozuk
hele bu ay takılmıycak şeylere takıyorum ufacık şeyleri kafama takıyorum büyütüyorum
eşim şaka bile yapsa saatlerce oturup ağlıyorum
delirdim galiba delikafadulden

sositososito
anaaaa
kıss bi daha yapsaydın yaa o zaman fikfikden önce
bende deniyim bakim
ne zaman yapılması gerekiyo yani regliden kaç gün sonra felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…