Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende guvenıyorum sonsuz cunku bende merak etmıstım bu ne dıye sureklı maıl gelıodu oda acmıs bakmıs

dadlum ne yapim kendimi böle işlere veriyorum ne yapimmm
şıngır mıngır şeyleri severim zati ama fazla abartı olmuycak
geri gazateliğim abartılı oldu ama :sm_confused:

yarında ip alıcam şu yoğurt kovasından banyoya sepet yapmışlar ondan yapıcam :teytey:
ne yapim insanlarla irtibatı kesdim iyice her gören çocuk meselesini açıyo sanki onlar bakacakmış gibi:dilcikar:

anacımmmm ne diyon kısssssssss
ayyy kötü bi durum ne denir bilemedim şimdi :uhm:

eğer kendi açmadıysa iyi ama alışkanlık yapmasın sonra bacım :sm_confused:

anacımmmm ne diyon kısssssssss
ayyy kötü bi durum ne denir bilemedim şimdi :uhm:

eğer kendi açmadıysa iyi ama alışkanlık yapmasın sonra bacım :sm_confused:

yok yapmaz guvenıom halını bır gorseydınız acırdınız agladı ya kıpkırmızıydı uzuldum halıne benmı yetersız gelıom cnm dedım kızdı bana ya merak ettım actım ole bırey yok ılk oldu dedı

$u bizim millet kadar meraklisi yok hani.insan karsisindaki üzülmesin diye konusunu acmamasi lazim.bizim insanlar yara de$er gibi sorarda sorarlar.

daha olmaz canım sen bi de güzel kafan onu takma canım düşünme

evet dilin kemiği yokk yaaaa şu kadın milleti yok mu lmaz:
anacım ben kimseye sormazdım bebek varmı diye
şimdi kim görse aynı mevzu birinin hamileliği konuşulsa millet bana bakıyo tuhaf tuhaf
yaaa varya ne desem ne desemmmm bilemiyorum bazen hiç takmıyo insanda bazende sinirleri bozuluyo dayanamıyo yani

biz 5 yil istemedigimiz icin yapmadik bebegi denemedik bile o 5 yilda .benimde anneme trde komsular sorup duruyodu? kadinda bana en sonunda millete kisir cikti benim kizim deyip duruyodu ee ne anlatsin kadin millete

zaten bi çoğuna öle söledim ilk başlarda şimdi yakın çevrem dışındakilerde öle biliyo
ee bazen diyorum allahın bildiğini kuldan mı saklıycam
ama çoğu öle biliyo canım yoksa laf anlat işte ilk istemedik sonra olmadı adet düzensizliği vardı tedavi oldum sonra tiroid çıktı şimdi tedavi oluyorum :uhm:
anacım kime anlatayım hadi ben anlatmaya kakltım diyelim onlar bıkar yawwww:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…