Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu topik miyadını doldurdu anladığım kadarıyla...emeği geçen herkese teşekkürler,

azizecim sanada ...hayırlısı ile kucagına da alırsın ınsallah

diğer topiklerde görüşmek üzere...

slm kızlar daha öncede bahsetmiştim bu topicte enfeksiyondan dolayı fitil ve hap vermişti kullandım tekrar muayeneye gittim çoğu geçmiş az daha var dedi bu kez mantar ve kuruluk şikayetimden dolayı tekrar fitil ve merhem verdi ayrıca ilaçlar bitene kadarda ilişkiyi yasakladı.İlaçları kullanma dönemim tamda regl sonrasına denk geldiği için bende boş geçirmemek amaçlı ilaçlara başlamadan önce 2 kez ilişkiye girdim bir sonraki adetime 9 gün var daha yalnız dün akşam ve bugün az renkli kanamam geldi hafif pembe kırmızı karışımlı ayrıca 2 gündürde belim çok ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim? yerleşme kanaması olabilirmi? acaba bu akşam test yapsammı ? kafam çok karıştı :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

selam kizlar,

nasilsiniz bakiim??? neler yaptiniz??? benim adet te bitti… simdi calismalara baslicaz insallah. ya bafo cum ne demek istedin sen? anlamadim? yani bizi terk mi edecen de baska topiklere mi gitcen???? sakin haaaa…. arada bir de olsa ugrayalim yaaa. ben acikcasi kac gündür giremedim. bayram yüzünden falan. ama siz masallah bayagi kaynatmissiniz… oku oku bitmedi yaaa artik son yirmi sayfada pes ettim.
Bafo cum senin günün dündü dimi???? ne oldu test yaptinmi?????

ya ben kimseyle denk gelemiyorum valla kocişim akşamları gözünün önünden ayırmıyor dip dibeyiz giripte sizinle iki kelam edemiyorum sabah bi açıyorum okuyorum ooo kaynatmışsınız

mrb kızlar
ben geldim uzuuuunn bir aradan sonra.
arada bir yine sizi takip ediyordum canım hiç bırakmadım yani.
bu ay pek girmedim çünkü doğumkontrol hapıyla kist tedavim vardı diye. adet tarıhımde 1 aralıktı ama hala gelmedi. gelince günümü yazar ocak ayına insallah iyi haberler veririz öptüm hepinizi.

selam kizlar…
portakalcim sen nasilsin??? enson bekliyordun sen. negativ cikmisti gerci ama… daha gelmedigine göre.. umut var. insallah gelmemistir hala…
ceren cim sen nasilsin??? ya ben unuttum sen hamismiydin??? yoksa bekleyenlerdenmiydin???

Teşekkür ederim canım ,iyiyim sen nasılsın?Umutlar bir dahaki aylara kaldı canım.Malesef geldide gitti bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…