Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet ya site düzelmis, gün boyunca giremedim, ne kötü....

e eeeee ne var ne yok?? yeni mutluluklar varmi bakalim...

herkese iyi akşamlar kızlar sizlerle uzun süre görşemeyeceğim çünkü bu ay yine adet oldum bugn. ve iki sene boyunca artık bebek için çaba sarfetmekten vazgeçtim. hala istiyorum ve bebek olana kadar korunmayı hiç düşünmüyorum amaa sürekli düşünüp durmak beni çok yordu. artık kariyerime biraz odaklanacağım. hepinizin Allah yolunu açık etsin arada bi gelip güzel haberlerinizi alırım öptüm...

İNŞAALLAH seninde güzel haberlerini alırız belki kafaya takmayınca bi bakmışsın gelmiş bebişin RABBİM hayırlısıysa versin hayırlı degilsede hayırlı eylesin samsakçım bütün isteyenlere versin :Saruboceq:

kızlar bişey sorcam .gecen gün progesteron hormonu ölçüldü. 9,08 çıktı. doktor yumurtlama var normal aslında düşük değil ama yumurtlamayı yükseltelim dedi.progestan verdi. bu ilaç hakkında bilginiz varmı.birde değerim yüksekmi si<zce

ay inşallah aysecim valla hap hakkında hiç bilgim yok cnm ya şeker hapınıda içiyorsan ağır gelmiştir belki cnm..

yoık içmiyorum şeker hapını doktor ara ver dedi. ama bu hap felaket. progesteron tahlili yaptırdınızmı peki bilginiz varmı o tahlille ilgili

yok cnm yaptırmadım ne için peki normal hormon testlerim yapıldı ama onların araında görmedim hiç..benim zaten işler karışık ya moralim bozuk rahim filmi pztye kaldı ama kapalı çıkarsa naparım diye düşünüyorum off off

progesteron hormonu yani yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılıyo cnm.adetin 20. günü bakılıyo.benim 9,08 çıktı.şimdi bu iğrenç hapı kulanıyorum.rahim filmi çektirenlerin ilk 3 ay bebiş olma ihtimali çok yüksekmiş tatlım. kapalı olsada üzülme onu açıyolar operasyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…