Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar bennnnnnnnnnnn geldiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nasılsınız ben yokken naptınız varmı yeni hamişler opuyorumnanaktan

ya biliyosun ameliyat geçirmiştim ya sol taraf kesin gitmiştir sağ tarafta öylese Allahım sen koru ya çok kafama takıyorum.ayrıca bugüne kadar kaç tane doktora gittim hiçbiri beni 20.günü çağırmadı sadece adetin 3.günü test yapıyorlar..

doktorum gel bakalım dedi. yumurtlamam normalin biraz altı çıktı. yükseltmeye çalışıyoruz.9,08 çıktı değer.sende takmamaya çalış güzelim. nekadar olumsuz olursan okadar kötüye gider hersey. ben herseyin iyi olcağına inanıyorum

kader arkadasım bizi okadar özledin demek .rüyana bile girmişiz .bende gecen bayramda gördüm yazışıyorduk kızlarla

zorxx hoşbulduk canım valla gelir gelmez sinir oldum cevaplar çok zor gidiyo eeeeeeee kızlar geçmişi okuyup bitiremedim varmı yeni hamiş haberleri kimler beklemede

öyle tabi iyi düşünmek lazım ama neyse..keremcim sen naptın adetin ne zamandı cnm senin?eşinde dönmüştürzemuszemus

valla bizden bir hbr yok cnm misafir hamişler vardı ama tanımıyoruz bizden yok henüz bildiğin kızlardan yani..

kader arkadasım bizi okadar özledin demek .rüyana bile girmişiz .bende gecen bayramda gördüm yazışıyorduk kızlarla

valla eşime söyledim gülüyo rüyamda leptob gelmiş ben hemen kk ya girmeye çalışıyorum dervişin fikri neyse zikride odur derler benimkide o hesap aklım sizlerde arada eşimle bile konuştum kk yı acaba kızlar naptı hamiş varmı diye eşim bile dua ediyo sizlere inşallah hamiledirler diyo delikafadulden

inşallah olur cnm Allah büyük ne zaman olcağı belli olmaz bebiş göbüştedir umarım..

zorxx canım senin ne oldu bildiğim kadarıyla senin adet tarihin geçti yoksa yakın bi tarihtemiydi kader arkadaşım hayırdır senin neyin var

benim gecikti umutlandım falan bayramın llkgünü kendine gel dedi bana adetim sağolsun ağlaya zırlaya bayram yaptık.şimdi film çekilicem cnm.

inşallah olur cnm Allah büyük ne zaman olcağı belli olmaz bebiş göbüştedir umarım..

çok ağır hasta oldum canım önce bademcikler sorun çıkardı iltihap yapmış gece acile gittim sabah saat 5 te evi su bastı su tazikli gelince boru çatlamış birde o kadar ateşliyken buz gibi suyla ıslandım bunun üstünede çok güzel üşüttüm grip oldum daha iki gündür ayağa kaltım eşimde yoktu yanlızdım valla o yüzden bende hiçbi belirti yok bu ayda olmadı galiba artık kısmet rabbim ne zaman kısmet ederse artık valla bende bunlar oldu kızlar hala tam iyileşmedim :çok üzgünüm:

benim gecikti umutlandım falan bayramın llkgünü kendine gel dedi bana adetim sağolsun ağlaya zırlaya bayram yaptık.şimdi film çekilicem cnm.

canım çok üzüldüm ama kısmet değilmiş kendini çok üzme stres yapma olurmu ben artık kafaya hiç takmıycam taktıkta ne oldu bebeğimiz mi geldi elbet birgün gelecek bizde sabırla bekleyelim hayatı kendimize zehir etmeyelim kızlar valla benim aklım başıma geldi çok şükür olursa seviniriz olmazsada genede şükrederiz sabredelim verecek olan rabbim kızlar bunu unutmayalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…