Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok canım ya adetim gecikene kadar test yapmayı düşünmüyorum ben tabi gecikirse yaramaz bebişin yerine yaramaz kırmızılar gelmezse kaydirigubbakcemile3

insallah vardir canim benim siki calistin mi??

yok canım ya ne çalışması kociş yoktu ki sadece bir hafta çalıştık başıma gelmeyende kalmadı hasta oldum evi su bastı ve bu kadar şeyi yaşarken kociş yoktu yanlızdım benimki öle muhabbet olsun diye kızlarla ama tabi kızlardan güzel şeyler duymakta güzel oluyo haniikaydirigubbakcemile3

kızlar birde ben biyerde hurmanın yumurtlamayı desteklediğini duymuştum ne kadar doğru bilemem ama ben buay çok severim ve çok yedim ve acaip ağrılarım var kasıklarımda daha farklı hissetim buay yumurtladığımı.seven varsa yesin bir zararı yok nasılsa.

birsürü $ey olmus.iyile$tin mi bagri nasilsin?bende bugun iyiy degilim basim agriyo istifra ettim afedersiniz i$e gittim yarim saat sonra geri geldim duramadim

geçmişolsun cnm yat dinlen baş ağrısı iğrenç birşeydir uyumadan geçmez gerçi oğluşunda ayaktadır şimdi..

birsürü $ey olmus.iyile$tin mi bagri nasilsin?bende bugun iyiy degilim basim agriyo istifra ettim afedersiniz i$e gittim yarim saat sonra geri geldim duramadim

canım iki gün oldu ayağa kalkalı sadece öksürük var ama çok şükür iyiyim birde önceki günleride düşününce çok çok iyiyim çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine senin bebişinde var şimdi iyisin demi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…