Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok yapmadım tatlım ama faydasını komşumdan biliyorum. bu arada yumurtlama günlerinden önce içmen gerek . çünkü hamişsen bebişi alıp iltihapla bir götürürümüş

ben yapmıştım cnm kist için soğan kürünü ama faydasını görmedim ama sende öyle birşey yok iç bence temizlensin madem..

keremcim ben film çektiricem pst günü yani eğer bebiş olursa zarar görür die korunuyoruz yasak zaten bide filmden sonra yasak buay öldü yani cnmm.

evet bende kist yok ama sadece kisti olanlar yapmıyomuş zaten
3 ay kullanılması gerekiyomuş...iltihap felan varsa
sonuçta doğal deneyelim bakalımm
her duyduğumuzu deniye deniye
rabbim bi tanesini vesile yapar inşlhhhhh

keremcim ben film çektiricem pst günü yani eğer bebiş olursa zarar görür die korunuyoruz yasak zaten bide filmden sonra yasak buay öldü yani cnmm.

anladım canım ama olsun herşey yolunda gider sağlıklısındır inşallah iyi haberle gelirsin inşallah bu ay önümüzdeki ayda bebiş haberiyle gelirsin inşallah ama canım bak sağlıklı olduğunu öğreniceksin bu ay o yüzden bu ayı boş geçti olarak düşünme bebeğe hazırlık olarak düşün inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

aysencim çok sağol cnm inan herkeze diyorum dua edin bana açık çıksın die inan duygulandım moralim çok bozuk buaralar..

saol cnm inşallah öyle olur.nadasa bıraktım kendimi buay öyle diyim barikaydirigubbakcemile3

zorxx
canım valla bugün aklıma geldi film olayın gününü bilmiyodum inşlhhh iyi geçere ve o ay hamile kalır dedim içimden
bende bu aralar çok duygusalım biri bişey sölese oturup saatlerce ağlıyorum ağlanmıycak şeylere bile

gülcüm ayy kararsız kaldım kıss ne desem bi düşünim bakimm
o zaman günü yaklaşanlara herkes bi tahmin yapsın nasıl olur

ben söyliyim hemen keremcim inan burda moral vermek değil bana senin olcak diye geçiyor içimden hep öyle olur okuyoruz ya beklemiyordum falan sende eşin gitti,hasta oldun,takmadın falan ya olur diyorum ama hayırlısı inşallah cnm.

aysen sen pek belirti bahsetmedin ama sende çok rahatsın buay sanada sürpsiz yapabilir cnm bebişin tshda düştü bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…