Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar benim içinde ocak ayı için tahmin yapın.hadi bekliyorum. benim şuan içtiğim ilaç hamişliği kolaylaştırıyomuş. yumurtlamayı artırıyomuş

Kızlar ben kürtaj olalı 6 ay oldu ve 4 -5 aydır denememe rağmen hamile olmadım diye doktora gittim. Ama muayene etmedi.2 ay daha beklememi söyledi.Kürtaj sonrası 6 ay süre normalmiş.Çok sabırsızsın dedi.Dilersem hemen kendime hormon,eşime de spermiyograf yaptırabileceğimi söyledi...Ben de saldım bu ay fazla çalışmadım:dilcikar: Artık önümüzdeki ay bu testleri yaptırıcam galiba...

ZOR BİR SORU CNM NE DİYEBİLİRİMKİ BELİRTİLERİN VAR GİBİ GÖSTERİYO. TABİ HERSEYE hazır olmak lazım

yok tatlım ya belirti felan yok zaten hastalıktan aksilikten gözümü açamadın ki ama inşallah süpriz yapar yaramaz gerçekten ben bu ay olmıycak gözüyle baktım kısmet tabi

bencede cnm 6 ay diyosa doktorun diğer aya yaptır. belki bebeğin sürpriz yapar sana

aysen sen pek belirti bahsetmedin ama sende çok rahatsın buay sanada sürpsiz yapabilir cnm bebişin tshda düştü bide

ağzından bal damlıyo tatlım sırnaşık şey
ayyy ne harika olur bende şubatta tedaviye başlıycam olmazsa
bende tsh düştü diye seviniyodum ama ilk ay hemen hamiş kalmam diye takmadım bi de...

ben regl önceside pek belirti hisstmem tatlım gögüslerde sızı var dokunuca bi de sivilceler çıktı herhalde geliyo diyorum bizim kırmıızlar:1no2:

yok tatlım ya belirti felan yok zaten hastalıktan aksilikten gözümü açamadın ki ama inşallah süpriz yapar yaramaz gerçekten ben bu ay olmıycak gözüyle baktım kısmet tabi

genelde bebişler ummadığın anda sürpriz yapıyolar.içimden o sürprizi sende aysende yasıcaksınız gibi geliyo

inşallah canım ama gerçekten içinizden geçenleri hissettiklerinizi merak ettim tabi kısmet aysen sen hala bi tahminde bulunmadın canım

ayseece seninde bir sorunun yok şükür dimi cnm bu ilaçta destekliyorsa inşallah hayatım yeni yılda bebişlerle girelim..:ecrin_bebek:

cnm hatırlıyosan azizede göğüste sızı ve sivilcelerim çıktı bu ayda umut yok derken hamiş olduğunu öğrenmişti. hiç belli olmaz

kızlar benim içinde ocak ayı için tahmin yapın.hadi bekliyorum. benim şuan içtiğim ilaç hamişliği kolaylaştırıyomuş. yumurtlamayı artırıyomuş

tatlım şu an gerçekten hiç bişey hissetmedim ama hissettiğim anda bunu senle paylaşıcam inşallah canım dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarla

gülcüm yaptım yaa canımm
evet stres yoktu kafanı ona takmadın o yüzden süpriz olabilir dedim bakalımm
3 gün kaldı canımm
o zaman pazar sabahı test seferberliği yapalım canımmmm
ya da pzrtsikaydirigubbakcemile5

bencede cnm 6 ay diyosa doktorun diğer aya yaptır. belki bebeğin sürpriz yapar sana

Sağol canım inşallah..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Bir de kızlar size şöyle söyliyim.(Ben gebe kaldığım için daha önce....) Ben mesela ilk denemeyle kalmıştım hamile .Ama o ay aklımda hamile kaldığım düşüncesi yoktu.Sadece birkaç gün kala aynı adet belirtileri olmuştu.Bel,bacak ağrısı....Hatta adet günümde sürekli tuvalete gidip adet oldum mu diye bakardım.. Yanii öyle çok belirti aramaya gerek yok!!Bir çok belirti 5.haftadan sonra yaşanıyor.

hadi bakalım amin inşallah. ben çıktım kızlar. eşim hadi artık diye bağırıyo. bensiz uyuyamıyo adam ya. hepinizi öptm canlarım. güzel haberlerle buluşmak üzere

kızlar yarım saat sonra burdayım bulaşıklarım var onları halledeyim
eşim nöbette sabaha kadar burdayım ondan sonra opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…