benimde adet tarihim 13aralık.... hayırlısı
tatlım çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş elimizden gelen birşey yok inşallah aralıkta iyi haberleri alırız senden lütfen kendini üzme stres yapma olurmu biliyosun stres en büyük etken gebe kalmana engel sen sakin ol elimizden geleni yapalım takdiri allaha bırakalım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun :Saruboceqpuyorumnanaktan
benim 2 günüm kaldı adet olmama göğüslerim acaip şişti ve acıyolar inşallah hamileyimdir yaa 2 gün nasıl geçicek kafamçokkarıştı
canım benim sağol..inan artık hiçbir belirtiye takılmıcam..hatta eşimle geyik yapıyoruz bebeğin afası çıkana kadar hamileyim demicem diyedelikafadulden onun için belirtiler benim için geçerli değil bunu anladım..bakalım akışına bıraktım ama artık tedaviye başlıcam gibi bu ayı bekliyorum..hayırlısı cnm üzmemeye çalışıyorum kendimi..dua edin olur mu kuşlarım...saol cnm ilgin için öpüyorumm..opuyorumnanaktan
geçer canım ya bak iki gün kalmış sen sakin ol stres yapma eğer bebişin geldiyse o zaten seninle artık ama eğer olmadıysa yeni ay yeni umut diycez tatlım varmı başka elimizden gelen birşey. sen bi test yapsana belirtilere göre inşallah hamilesindir belkide çıkar iki gün beklemek zorunda değilsin genede sen bilirsin tabi
Aaaa ...Düzeldi site birden eskisi gibi.Böyle daha iyi ya.Oh bealkisalkisalkis
sen nasilsin canim, hosgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?