Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim 2 günüm kaldı adet olmama göğüslerim acaip şişti ve acıyolar inşallah hamileyimdir yaa 2 gün nasıl geçicek kafamçokkarıştı

canım benim sağol..inan artık hiçbir belirtiye takılmıcam..hatta eşimle geyik yapıyoruz bebeğin afası çıkana kadar hamileyim demicem diyedelikafadulden onun için belirtiler benim için geçerli değil bunu anladım..bakalım akışına bıraktım ama artık tedaviye başlıcam gibi bu ayı bekliyorum..hayırlısı cnm üzmemeye çalışıyorum kendimi..dua edin olur mu kuşlarım...saol cnm ilgin için öpüyorumm..opuyorumnanaktan

benim 2 günüm kaldı adet olmama göğüslerim acaip şişti ve acıyolar inşallah hamileyimdir yaa 2 gün nasıl geçicek kafamçokkarıştı

geçer canım ya bak iki gün kalmış sen sakin ol stres yapma eğer bebişin geldiyse o zaten seninle artık ama eğer olmadıysa yeni ay yeni umut diycez tatlım varmı başka elimizden gelen birşey. sen bi test yapsana belirtilere göre inşallah hamilesindir belkide çıkar iki gün beklemek zorunda değilsin genede sen bilirsin tabi

Aynı şeyi biz de diyoruz eşimle, bidaha bebeğin kafası çıkmadan hamileyim demicem diyorum ben de, artık deliliğe vurduk işi, bi de böyle denicez bakalım :1hug:

korkuyorum cnm yaa her ay aynı hevesle test yapıyom sonuç hüsran bugünde annemle konuştuk niye olmuyo falan dedim oda beni teselli etmek için allah kimin ne zaman çocuğu olacağını kaç tane olacağını biz daha doğmadan yazarmış öyle dedi vakti saati gelince olur dedi ama vakit geçtikçe benim umudumda gittikçe tükeniyo annanemde zeytin çekirdeğini öğüt ye dedi sülalecek seferber olduk yani gülüyorum ağlanacak halime ahh birde zeytin çekirdeğini nasıl öğüteeğimi bilsem

Kerem34 bu kadar erken belirti olmaz herhalde varsada bişiler 2,5senedir bıktım usandım o yüzden saldım çayıra farketmiyo olabilirm :))

valla baksana kimse yok girilmiyo die kimse bakmıyo herhalde kkya..sen naptın askısı ne zaman adet yakınsa belirti uzaksa uyguladığın taktikler anlat bakalım

ahanda pembelesti yine!!!:sm_cool: neese

adetime daha 2 hafta var, gögsümün biri agriyor aciyor, bugün migdem bulanti acayip ama bu kadar erken belirti olmaz zaten...özel birsey yapmiyoruz vallah...
sen naptin? senin durumun nedir??

valla benim durumum belirsiz cnm pzt günü rahim filmi çekilicm ozaman çıkıcak ortaya temiz çıkarsa yola devam ki inşallah öyle çıkar.benim buay umut yok yani umarım sen hamiş olursun cnm

Insallah canim, insallah bu ay bebisim benimle olur...insallah seninde kiz deme öle umudunu kaybetme...

slm kızlar uzun bir aradan sonra..umarım herkes iyidir özlemişim valla..nasıl keyifler varmı güzel haberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…