slm kızlar uzun bir aradan sonra..umarım herkes iyidir özlemişim valla..nasıl keyifler varmı güzel haberler?
valla benim durumum belirsiz cnm pzt günü rahim filmi çekilicm ozaman çıkıcak ortaya temiz çıkarsa yola devam ki inşallah öyle çıkar.benim buay umut yok yani umarım sen hamiş olursun cnm
evet canım izindeydik yoktum o yüzden artık buralardayım...ilacım bitiyor bugün umarım kistim puff olup uçmuşturda bir an önce hastalanıp çalışmalara başlarız:)))
İyiyim canım teşekkür ederim.11 aralığı bekliyorum.Daha doğrusu beklemiyorum:dilcikar: Çalışma pek olmadı biz de.Ve rölantiye aldım bu ay bu işi.
hayirlisi canim takma kafaya, bir gördün ki hamilesin...umudunu yitirme canim...
iyim tatlım sağol...biraz daha iyiyim çok şükür 2aylık oldum.ama hala dikkat etmem gerekiyo canım...azizecim nasılsın nasıl geçiyor son geldiğimde rahatsızdın biraz nasıl yolundamı herşey canım?
hatun sultan canım jasmin kullandım bu ay bir yumurtam çatlamadı ve folikül kisti oluştu o yüzden kullandım.doğum kontrol hapı yani,bebeiş isteyip bu ilacı kullanmak tuhaf oldu ama umarım geçmiştirde çalışmlara devam ederiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?