Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım izindeydik yoktum o yüzden artık buralardayım...ilacım bitiyor bugün umarım kistim puff olup uçmuşturda bir an önce hastalanıp çalışmalara başlarız:)))

azizecim nasılsın nasıl geçiyor son geldiğimde rahatsızdın biraz nasıl yolundamı herşey canım?

yani benim de bu ay kist olmuş 3 cm lik de duphaston verdi bugün üçüncü günüm, sen adet olmadın mı hala

aslında merak ettiğim bu sadece bu aya mahsustur di mi, yani bundan sonra hep böyle mi devam edecek, allahım ne olur öyle olmasın

hatun sultan canım jasmin kullandım bu ay bir yumurtam çatlamadı ve folikül kisti oluştu o yüzden kullandım.doğum kontrol hapı yani,bebeiş isteyip bu ilacı kullanmak tuhaf oldu ama umarım geçmiştirde çalışmlara devam ederiz:))

İlacın ismini bilmiyorum ama bir arkadaşımda da kist çıkmıştı ve ilaç kullandıktan sonraki ay hamile kaldı...Kısmetinde varsa olur zaten.

he anladım, ya benim de 45. günüm adet olmadım diye dr ye gittim, testler de negatifti, dr kist olmuş dedi, duphaston verdi 6 gün içip bırakıcam bir hafta içinde adet olmam lazımmış, ben de şimdi kafama dank etti acaba dedim bundan sonraki aylarda da olur mu, çünkü regl olmaya başladığım yıldan itibaren bu ilk gecikmemdi sadece gebeliklerim dışında, o da kist çıktı ilk kez böyle oldum da korkuyorum şimdi yaş geçtikçe hep böyle devam eder mi diye

canım ben yumurta geliştirici kullandım geçen ay klomen,sonrada çatlatma iğnesi oldum ve duphastonla devam ettim ama bir yumurta çatlamayınca 2,5 cm lik kist oldu..o yüzdende erimesi için bu ilacı verdi.umarım geçer ama en geç 1-2 adet döneminde atılıyormuş..benim ilaç bugün bitiyor bikaç gün sonra adet olurum ben..ialcı kullanırkende kahve akıntım oldu bi kaç gün umarım kist eriyip gitmiştir..bakalım hastalanınca gidicem doktora..senin neden olmuş canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…