Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

İlacın ismini bilmiyorum ama bir arkadaşımda da kist çıkmıştı ve ilaç kullandıktan sonraki ay hamile kaldı...Kısmetinde varsa olur zaten.

ay çok sevindim gerçekten, zaten benim içtiğim ilacı da araştırdım gebeliğe yardımcı oluyormuş yani yumurtaları geliştirip elverişli hale getiriyormuş diyorlar... umarım ben de öyle olur, arkadaşına denk gelirse sorar mısın dilemma ilacın adını

olumlu düşün canım olumlu olsun,ben inanıyorum eridiğine...umarım yanılmam.
zorx canım bi kaçgün sonra adet olurum 3. günüde doktara gidicem o zaman belli olur...
dilemma inşallah canım benimde öyle olur....

aman kızlar bu kistlerden korkmayın geçer gider şu pis çikolata kistinden olmasında gerisi kolay bak neler açtı başıma ahhh ahh..

bana da yumurta çatlamadığı için kist olmuş dedi dr inşallah çabuk erir, bugün üçüncü günü ilacın, kahve lekelerim oldu ama durdu şimdi sabah kalktığımda vardı gün içinde bir iki damla daha ama şimdi yok, sökülemiyor bir türlü

duphaston ben epey kullandım bir sürü etkisi var mesela bebek tutunsun diyede veriyor doktor eğer döllenme olursa düşük riski olmasın diye..umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursunn..

azizecim çok sevindim iyi olmana umarım herşey yolunda gider canımm...

umarım kist eriyordur canım ondan oluyordur lekelenmen.hakkımızda hayırlısı..dermansız dert olmasın yeter,buna razıyız napalımm...

Sorarım tabi.Neden olmasın.Ama çok stresli görüyorum seni.Lütfen üzme kendini.:teselli:

doğru söylüyorsun zorxx benim bir tanıdığımda da var çikolata kisti dediğinden, kız ameliyat bile oldu bu yüzden ama tekrarlıyormuş, umarım senin daha kötüsü olmaz çabucak toparlarsın, sana da ameliyat dediler mi

cnm ben mart ayında oldum nerdeyse 1 sene olucak ve sol tüpümden bir parçasını aldılar o kist yüzünden ve hala bebiş yok pzt rahim filmi çekilicem ne çıkıcak ona göre yol belirliycez ve evt çok pis bişi tekrarlıyı sürekli..

Sorarım tabi.Neden olmasın.Ama çok stresli görüyorum seni.Lütfen üzme kendini.:teselli:

çok sağol, evet gerçekten çok stresliyim, aslında yeni başladık sayılır bu dördüncü ay olacak adet olunca bebek isteyeli, yani şöyle bebek yapmaya karar vereli benim çocuğum var bir tane 12 yaşında, kesinlikle ikinciyi düşünmüyordum, ama bu yaz sağlık nedeniyle yaşadığımız birtakım üzücü olaylar bana yeniden bebek kararı verdirdi, zaten eşim çok istiyordu yıllardır ama ben ancak karar verebildim,
eee daha önce üç gebelik geçirince hiç aramadan uğraşmadan bu da öyle olacak sandım ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, şimdi hiç olmayacakmış gibi geliyor artık, bir de bu ay kisti duyunca, bundan sonra hep böyle sorun çıkacak diye korkuyorum ve çok üzülüyorum...

yok cnm almıycam aneztezi doktor çok kolay dedi ama ne kadar doğru söyledi bilemem ya sonuç iyi çıksın acısına razıyım ben sleepy ciddi onu hiç düşünmüyorum açık olması yeter..

ah canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda gider, Allahım rast getirsin işini, gönlüne göre versin, inşallah film temiz çıkar :Saruboceq:

Anladım canım.Hiç olmayacakmış düşüncesi bende de oluyor bazen.Çünkü kürtaj olalı altı ay oldu.4 ,5 aydır da deniyoruz..Ama henüz olmadı.Ne yapalım olacak inşallah.Kendimizi üzünce ne oluyor.Stres olduğumuzla kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…