İlacın ismini bilmiyorum ama bir arkadaşımda da kist çıkmıştı ve ilaç kullandıktan sonraki ay hamile kaldı...Kısmetinde varsa olur zaten.
Sorarım tabi.Neden olmasın.Ama çok stresli görüyorum seni.Lütfen üzme kendini.:teselli:ay çok sevindim gerçekten, zaten benim içtiğim ilacı da araştırdım gebeliğe yardımcı oluyormuş yani yumurtaları geliştirip elverişli hale getiriyormuş diyorlar... umarım ben de öyle olur, arkadaşına denk gelirse sorar mısın dilemma ilacın adını
doğru söylüyorsun zorxx benim bir tanıdığımda da var çikolata kisti dediğinden, kız ameliyat bile oldu bu yüzden ama tekrarlıyormuş, umarım senin daha kötüsü olmaz çabucak toparlarsın, sana da ameliyat dediler mi
Sorarım tabi.Neden olmasın.Ama çok stresli görüyorum seni.Lütfen üzme kendini.:teselli:
cnm ben mart ayında oldum nerdeyse 1 sene olucak ve sol tüpümden bir parçasını aldılar o kist yüzünden ve hala bebiş yok pzt rahim filmi çekilicem ne çıkıcak ona göre yol belirliycez ve evt çok pis bişi tekrarlıyı sürekli..
çok sağol, evet gerçekten çok stresliyim, aslında yeni başladık sayılır bu dördüncü ay olacak adet olunca bebek isteyeli, yani şöyle bebek yapmaya karar vereli benim çocuğum var bir tane 12 yaşında, kesinlikle ikinciyi düşünmüyordum, ama bu yaz sağlık nedeniyle yaşadığımız birtakım üzücü olaylar bana yeniden bebek kararı verdirdi, zaten eşim çok istiyordu yıllardır ama ben ancak karar verebildim,
eee daha önce üç gebelik geçirince hiç aramadan uğraşmadan bu da öyle olacak sandım ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, şimdi hiç olmayacakmış gibi geliyor artık, bir de bu ay kisti duyunca, bundan sonra hep böyle sorun çıkacak diye korkuyorum ve çok üzülüyorum...
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?