Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar kmse yoktu bende diğer başlıklara bakıyodum.Nasılsınız ? Fazla zamanım yok benm.Mutfağı halledip pazara çıkıcam :))) .Akşama da misafir gelebilir ,hazırlık yapıcam ona göre :)). Sizde ne var ne yok.Ayrıca adım hala listede ama beni silebilirsiniz. :))

el emekleri bölümne yorum yapıyodum tatlım
biliyosun benim bölümüm :hulya:

neler yaptın bakalım bugün
ben temzilik yaptım gün boyu şimdide poğaça yoğurdum hamurun gelmesini bekliyorum bi yandanda annecimin yeleğini örüyorum :hulya:

canım kırmıız kartı görmedinnn
inşlhh yiğenimiz geliyo :teytey:

canım resmine baktım koymmaşısın dedim bi dünya gözüyle görem seni :1hug:

tatlım benim bu gün temizlik yapmam gerekiyodu ama bi arkadaş dktra gidecekmiş rica etti benle gelirmisin dedi yataktan kalktım gittim zaten akşam oldu hiç bi iş yapamadım yani günüm hastanede geçti neyse bu gece temizliğe devam artık eşimde yok bir yandan temizlik bir yandan kk alkisalkisalkis

oo canım zaten hastaneye gittmi insan hiç bişi yapası gelmiyo eve gelince
nereye yolladın enişte beyi
bende 10 dan sonra ütü yapıcam tek o kaldı :hulya:
10 dan elektirikde ucuz olduğu için onu sona bırakıyorrum zaten faturalar alıp başını gidiyo akannehir

canım kırmıız kartı görmedinnn
inşlhh yiğenimiz geliyo :teytey:

canım resmine baktım koymmaşısın dedim bi dünya gözüyle görem seni :1hug:

evet tatlım kırmızıları görmedim ama her an görebilirim yani tabi inşallah görmem bu ay pek ümidim yok tatlım ya adet olacakmışım gibi geliyo :icecream:

canım eşim nöbette kolay gelsin tatlım allahtan benim yapılacak ütüm yok delikafaduldenalkisalkisalkis

inşlhh gelmezler 9 ay boyunca ee bende artık arkandan gelirim inşlhhh inşlhhhhhhhhhh

bende acayip üşüyorum yaaaaa nedense herhak temizlik yaparken üşütütm iyice
bu arada hangi semtte otrysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…