Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ayy kalkamıyorum yaaa sizi bırakmak istemiyorummm

ama benim asker surat asmaya başladı

haydin kızlar ben kaçar
hepinizi seviyorum
allaha emanet olunnn
yarın görüşmek üzere inşlhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyigeceler sanada kolay gelsin aysencim :1hug:

Kızlar bende kacar sekerlerım yarın goruruzzzzzzzzzzzz

güle güle iyi geceler mız mız canım çok stres yapma daha kötü olursun herşey normal çıkar inşallah eğer troid çıkarsada sen sakin ve sabırlı ol atlatıcaksın inşallah stres yaparsan hiç bişey yoluna girmez malesef tatlım allah yardımcın olur inşallah :Saruboceq::1hug:

skorpion canım sohbet çok güzel ama burda saat 3 buçuk oldu artık yatsam iyi olucak iyi geceler tatlım kendine çok iyi bak

skorpion canım bu arada merak ettim de hep aklımda berru dan ve bebişkomdan haber varmı ne yaptılar nasıllar uzun zamandır görüşemedik

bebiskom hastalanmis canim ayin 30 unda 27 si normal günüymüs 3 gün gecince hamile sanmis ama bu ayda olmamis diger arkadasi bilmiyorum .sende yat hadi yarin kalkamiycan.iyi uykularrropuyorumnanaktan
skorpion canım bu arada merak ettim de hep aklımda berru dan ve bebişkomdan haber varmı ne yaptılar nasıllar uzun zamandır görüşemedik

bebiskom hastalanmis canim ayin 30 unda 27 si normal günüymüs 3 gün gecince hamile sanmis ama bu ayda olmamis diger arkadasi bilmiyorum .sende yat hadi yarin kalkamiycan.iyi uykularrropuyorumnanaktan

tmm canım sanada iyi geceler egeyi öp yerime .hani berru da bunalımdaydı eşi askere gidecekti felan o yüzden merak ettim neyse tatlım seni ve egeyi öpüyorum kendinize çok kaliteli çok cici bakın :1hug:

bu arada yarın büyük gün benim için dua etmeyi unutma arkadaşım ya lütfen diğer arkadaşlar lütfen sizlerde benim için dua edin olurmu :Saruboceq:

Günaydın kızlar , kimse yok galiba :)) Gül'cüm mesajını yeni okudum valla. :))) Biraz geç oldu sanırım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…