kislaaar ben cikmak zorundyim sabah erken kalkicam gecen hafta bayram yorgunlugu vardi bu haftada okul ve hastane arasinda mekik dokucam yogun bi hafta beni bekliyo...
sabah ev doktoruna gitcem gorumcemi goturucem,ordan hastaneye randevu yapmaya ordan markete ordan eve,,,
sali gunu sabahdan okula ogleden sonra kulak doktorumla randevum var
carsamba gunu sabahdan 2.jinekologumla randevum var randevu yollamis hastane bana zaten 17sinde randevym vardi anlamadim gitti ama yinede gidicem baska bi doktorunda goruslerini almis olurum ,,,ogleden sonra yine okula,,,,
persembe gunu yine okuldayim
cuma gunu yine okuldayim sonra pazar alisveriis var bu arada evdeki isleri(yemek,bulasik,temizlik) saymiyorum bile)
ayyy deme tatlim walla az once yazdimya bu hafta full yogunum,,,haftasonunda esimin eskiden oturdugu sehre gittik gezdik yoruldum oncesi bayram yorgunluugu bu hafta ici oyle yogunum haftasonu amsterdama gidiyorum gezmeye misafirlige baaya yorulucam daha fazla yogunlugu 48 kiloluk cubuk kraker bedenim kaldirmaz sanirim....
saol tatlim allah razi olsun opuyorumnanaktankolay gelsin canımmm
kendini fazla yorma allaha emanet olopuyorumnanaktan
TATLI RUYLAR SEKERIMMMMMMMMMMMM:hulya:
mız mız son bi senedir bende baya kilo a:kedi:lmıştım
banada senin gibi diyolardı
dktrum düştüğünü görünce artık kilolarını verbilirsin dedi
bakalım gideceklermi
aslıonda bayada alışmıştım tombiş tombiş
eşimin bile hoşuna gidiyo
yok yok demem canım şaka yaptım sanada kolay gelsin iyi geceler tatlım :1hug:
valla cnm ben doktor konusunda cok sansızım benı yonlerdıren sorularıma cvp veren bır doktor bulamadım su zamana kadar gıdıyorum gıtmek olurmuyum bakıolar bakıolar hersey duzgun dıolar eve gelıom kk yazıom kızlar dıokı bu yuksek bu dusuk delı olcam sonra tekrar gıdıom aynı gecen dedım ben tum hormon testlerı yapılmasını ıstıyorum dedım bana verdıklerı cvp su dur bıbakalım belkı hersey gerekmıyecek yanı ona bız karar verırız dıolar resmen dıom kı yumurtlamam bıraz degıstı eskısı gıbı deıl son ıkı aydır dıom tembellık olabılır yaaaaaaaaaaaa olabılır ne demekkkk sen kesın cvp veren kısı olmalısın bugun bır doktora gosterdım LH HORMONUN BIRAZ DUSUK DIO BUDA TIRIOTLE ALAKALI ARASTIRMAYA YAPINCA OLE ANLADIM AMA BILEMIOM
saol tatlim allah razi olsun hepinize ayri ayri iyi geceler demek istiyorum yoksa icim rahat etmiyo gercekten ayy diyorum keske ona da yazsaydim 2 dk sonra ciksaydim nolcakki sanki diyorum,,,
ya canım bak şimdi çok üzüldüm yav benim anlamadığım doktorlarada güvenemedikten sonra napıcaz anlamadım gitti ben burda duyduklarımdan sonra dktra gitmeye korkuyorum aynen dediğin gibi dktr banada hiç bi bilgi vermedi ben birçok bilgimi netten ve burdan öğrendim artık bu dktrlra sinir oluyorumklava: klava:
kızlar bende kaçayım artık yarın bir sürü işim var evi süpür sil dip köşe toz al tuvalet banyo yıka evde 130möetre kare olunca kolay kolay bitmiyo bir sürü ütüm var
eee bide tabi öteberide yaparım herhal duramam kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kaçayım artık yarın bir sürü işim var evi süpür sil dip köşe toz al tuvalet banyo yıka evde 130möetre kare olunca kolay kolay bitmiyo bir sürü ütüm var
eee bide tabi öteberide yaparım herhal duramam kaydirigubbakcemile3
mız mız sen yine az almışsın canım ben 58 den 73 e çıkmıştım en son akannehir
dktrum normal dedi biliyomusun yani bazıları 30 40 kilo bile alıyomuş
kızlar ben dktr yönünden çok şanslı olduğumu düşünüyorum biraz paraya kıyıyorum ama rahat rahat derdimi anlatıyorum ve sağolsun onlarda ilgileniyolar beni bilgilendiriyolar
evden çıkarken hep allahım beni iyi doktorlarla karşılaştır diye dua ederim
ee iyi karşılık alınca bende onlara dua ederim hep namazlarımdan sonra :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?