Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

TATLI RUYLAR SEKERIMMMMMMMMMMMM:hulya:

yok yok demem canım şaka yaptım sanada kolay gelsin iyi geceler tatlım :1hug:

opuyorumnanaktansaol tatlim allah razi olsun hadi optuuuummmm sizi kocaaamaaan,,,,yarin gorusmek uzere,,,, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mız mız son bi senedir bende baya kilo a:kedi:lmıştım
banada senin gibi diyolardı
dktrum düştüğünü görünce artık kilolarını verbilirsin dedi
bakalım gideceklermi
aslıonda bayada alışmıştım tombiş tombiş
eşimin bile hoşuna gidiyo

OF BENDE OLEYIM BIR SENE ONCEKI KIYAFETLERIM OLMUYO YAAA BENIM BAYA OLDU AMA O YUZDEN NE YAPCAM BILMIOM EVLENDIGIMDE 60 DIM SIMDI 67kafamçokkarıştı

ya canım bak şimdi çok üzüldüm yav benim anlamadığım doktorlarada güvenemedikten sonra napıcaz anlamadım gitti ben burda duyduklarımdan sonra dktra gitmeye korkuyorum aynen dediğin gibi dktr banada hiç bi bilgi vermedi ben birçok bilgimi netten ve burdan öğrendim artık bu dktrlra sinir oluyorum klava:klava:

kızlar bende kaçayım artık yarın bir sürü işim var evi süpür sil dip köşe toz al tuvalet banyo yıka evde 130möetre kare olunca kolay kolay bitmiyo bir sürü ütüm var
eee bide tabi öteberide yaparım herhal duramam kaydirigubbakcemile3

aynen ya benım dusugum bıle belkı doktorlar yuzunden ya bır doktorda bak kızım senın dusuk tehlıken var dıkkat et demedı ben de herseyı kendım ogrendım netten kk den allah razı olsun kk bayanların sızlerın bende sınır oluyorum para dokuyorz olay sıfır

mız mız sen yine az almışsın canım ben 58 den 73 e çıkmıştım en son akannehir
dktrum normal dedi biliyomusun yani bazıları 30 40 kilo bile alıyomuş

simdiden kolay gelsin canim.iyi uykularrropuyorumnanaktan

HADI SANADA TATLI RUYALAR SEKERCIM SENDE KAC BAKALIM BENDE KACARIM BIRAZDAN

kızlar ben dktr yönünden çok şanslı olduğumu düşünüyorum biraz paraya kıyıyorum ama rahat rahat derdimi anlatıyorum ve sağolsun onlarda ilgileniyolar beni bilgilendiriyolar

evden çıkarken hep allahım beni iyi doktorlarla karşılaştır diye dua ederim
ee iyi karşılık alınca bende onlara dua ederim hep namazlarımdan sonra :Saruboceq:

KESKE TEK SORUN PARA OLSA DOKUYORUZDA ADAM GIBI BULAMIYORUZ YAAAAAAA:sinifsinif:

sağol gülcüm teşekkür ederimmmm

mız mızcım allahtan bende boy var kaldırıyorum 1 69 170
bide kiloyu her yerden alırım gögüsler hariç
orantılışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…