Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bu karışım 3 hafta yapılcakmış
tadı kötü değilde ben inciri hiç sevmem zaten bi de ıslanıyo
ayy kokusundan içim bi tuhaf oluyo
2 bardak su ile yutuyorum 5 inciri

canım uygula sonuçta doğal şeyler
bakalım soğan suyunu nasıl iççem
ahh ahhh nelere katlanıyorum
dün inciri yerken eşime öle diyorum şunu bana para verseler yeemezdim mafoldumben
allahım vesile yapar inşlhhhhhhhhh

ah bi gecikse canım bayram yapıcazda yok işte napalım hayırlsı hakkımızda...
ayşencim dikkat et kendine bende çok üşüyorum valla yaa ufff...

yok tatlım ya öle deme benimki bir defasında 8 gün gecikmişti o kadar çok ümitlenmiştik ki sonu çok ağır oluyo insan bi müddet kendini toparlıyamıyor her adet gecikmesi gebelik değil malesef işte o daha tehlikeli adetin gelince ne olduğunu biliyorsun hayallere kapılmıyorsun ama birde gecikince sonunda da kırmızı kartı görünce işte o felaket bi hayal kırıklığı :gitme:mafoldumbenmafoldumben

gül senin kırmıızlar dokuz ay ttaile çıkmış canım
hediye ile beraber dönceklerimş:ecrin_bebek:

hadi bakalım yarın güzel haberler alalımkaydirigubbakcemile2

bende yapmıştım 21 gündü ama yarım saat kaynatıp suyunu içiyordum ben sabah akşam.ben çok severim inciri ve çok tüketirim ama içim bayılmıştı resmen...umarım işe yarar tatlım.ama kabızlık için süper bişey zten.düzenli olarak kayısıda tüket sabahları oda iyi geliyor canımm..

Anladım canım.Bu incir kürü yumurta sayısını mı arttırıyor? Ben hiç kür uygulamadım daha önce

tatlım rahmi kuvvetlendiriyor yumurtalarında büyümesinde çatlamasında yardımcı oluyo bildiğim kadarıyla birde özellikle yumurtlama sorunu olanlar yumurtlama günlerinde incir kürünün içine bir tane havuçta koyuyorlar yumurtanın çatlamasını sağlıyo opuyorumnanaktan

öyle tabi canım ya işin şakası benimki,,ben alıştım zaten hüsrana 1,5 yıldır olmadığından tepkim aynı artık çok dokunmamaya başlıyor bir süre sonra.ama olunca sevinçten naparım bilmiyorum...hayırlısı nazlı bebişim bakalım ne zaman sevindirecek bizi....

Gerçekten ilginç.Havucu duymamıştım..Sağol canım.Belki söylediniz ama ben kaçırdım bu kür kaç gün sürüyor?

ewet incir küründe suyunu içiyosun ben basur için yiyorum canım aslında suyunu içmeyide düşündüm
sonraa ayyyy nasıl ikisini yer içerim dedim vazgeçtim bakalım bu ay inciri yiyim soğan suyunu içiyim
bi daha ki ay suyunu içerim artık mafoldumben
aylar yılları kovaladı zaten halandaha beklemedeyim ikinci kışa girdim
zaman ne çabuk akıyooo:a015:

Gerçekten ilginç.Havucu duymamıştım..Sağol canım.Belki söylediniz ama ben kaçırdım bu kür kaç gün sürüyor?

tatlım havucu sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun tabi yumurtlama sorunun varsa adetin bittiği gün başlıyorsun 21 gün kullanıp bir hafta ara vereceksin daha sonra bir 21 gün daha uygulıycaksın toplam 42 gün olucak tabi iltihabın kistin felan varsa önce soğan kürünü uygulıycaksın tatlım inşallah yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…