gül kırmıızlar gelmedi ne zaman test yapıyosun
Tadı çok mu kötü.Kuru incir güzel olur aslında.Olmazsa ben de yapayım bu ay.Yumurtlamayı attırıyo dimi?
kıss ben sordum senin eltin gelmiyomuş zemuszemus
el öpmeye bi fındık yolluycakmış
tatlım incir kürünün tadı güzel sadece bal gibi oluyo insanı bayıyo tatlı sevenler için sorun değil yani :jeyyar:
tatlım incir kürünün tadı güzel sadece bal gibi oluyo insanı bayıyo tatlı sevenler için sorun değil yani :jeyyar:
ah bi gecikse canım bayram yapıcazda yok işte napalım hayırlsı hakkımızda...
ayşencim dikkat et kendine bende çok üşüyorum valla yaa ufff...
canım uygula sonuçta doğal şeyler
bakalım soğan suyunu nasıl iççem
ahh ahhh nelere katlanıyorum
dün inciri yerken eşime öle diyorum şunu bana para verseler yeemezdim mafoldumben
allahım vesile yapar inşlhhhhhhhhh
Anladım canım.Bu incir kürü yumurta sayısını mı arttırıyor? Ben hiç kür uygulamadım daha önce
tatlım rahmi kuvvetlendiriyor yumurtalarında büyümesinde çatlamasında yardımcı oluyo bildiğim kadarıyla birde özellikle yumurtlama sorunu olanlar yumurtlama günlerinde incir kürünün içine bir tane havuçta koyuyorlar yumurtanın çatlamasını sağlıyo opuyorumnanaktan
hadi gülcüm inşallah yarın güzel test sonucunla sevindir bizleri tatlımmm...
tatlım yarın test yapmıycam eğer olmazsam birkaçgün bekliycem gerçekten o tek çizgiden bıktım onu görmek istemiyorum çif çizgi çıkacağını bilsem koşa koşa yapıcam :1shok:
Gerçekten ilginç.Havucu duymamıştım..Sağol canım.Belki söylediniz ama ben kaçırdım bu kür kaç gün sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?