Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar size bişey itiraf edeyimmi

ben artık bebek görünce bakamıyorum tv de bile görsem çok kötü oluyorum
gün boyu stresden mideme ağrılar giriyo:uhm:

öyle valla zaman koşuyo geçiyor yıllar,napalım beklemekten başka yol yok bize..evet gülcüm bencede bekle tatlım daha iyi olur senin içinde...

gül senin kırmıızlar dokuz ay ttaile çıkmış canım
hediye ile beraber dönceklerimş:ecrin_bebek:

hadi bakalım yarın güzel haberler alalımkaydirigubbakcemile2

nerden çıkardın kız içine mi doğdu bak ümitlendirme sonra hayalkırıklığı çok ağır oluyo mafoldumbengerçekten içinemi doğdu kız :uhm:

ayy delirdim galiba artık delikafadulden
kendimden korkar oldumm
derdimide kimseye anlatamıyorum aynanın karşısına geçip hem ağlıyorum hem içimden geçen herşeyi sölüyorum :çok üzgünüm:

evet bende görünce kötü oluyorum,kafamı çeviriyorum artık bu akşam haberlerde dördüzler vardı..ben diyorumki dört değil Allahım bir taneye razıyız valla çok kaptırıyoruz kendimizi çokkk...

yapma ayşencim ya olucak elbet evet zaman zaman çöküyoruz ama olucak tatlım sabır zamanı var demekki bizim için bekliycez sabırla ...

kızlar size doyum olmaz ama benim yatmam lazım sabah sürünüyorum sonra hadi görüşürüz yarın güzel haberlerle inşallah...öptüm sizi...

evet canım o dördüzleri bedne gördüm istemeyerek :roflol:
zaten istemiyorum yaa her yerde karşıma çıkıyo yumurcaklar
anacım reklam izliyorum arabaya koymuşlar çocuk uyuo kafası düşüyo
eşimde dedi amannn şuna bak :çok üzgünüm:bende kahroldum resmen tabi belllide etmedim
adamda sonra bişi sölemeye korkuyo :uhm:

yok tatlım ya belirti felan açıkçası şu belirti yok bu belirti ben takmıyorum düşünmemeye çalışıyorum delikafadulden

Zaten bir sürü belirtiyi biz kendimizi dinleyince;psikolojik olarak yaratıyoruz.Ama belirti olayı hiç belli olmuyor.Ben daha önce de yazmıştım.Daha önceki hamile kalışımda son iki gün sadece bel ve bacak ağrısı olmuştu.Benim klasik adet belirtilerim:bbo:

aysen, sleep böyle yapmayın tatlım ya nolur kendinizi üzmeyin bakın böle aklınıza getirdikçe düşündükçe kötü olacaksınız ve gerçekten kafayı yersiniz sabredin şükredin kızlar ya verecek olan allah siz ne yaparsanız yapın boş o verecek zamanı bilir biz elimizden geleni yapalım dua edelim takdiri rabbime bırakalım olurmu gerçekten iyi düşünün bakın nasıl herşey iyi oluyo rabbiminde sayesinde tabi

sabır sabır canım inşlhh gelecekler bir gün
gerçi bizimki geldiğinde deli bi anne bulucak ama
sleepy ttalı rüyalar sana opuyorumnanaktan

öle gülcüm de insan bazen sınır noktaya geliyo
tabi ki alanda allah verende allah ondan gelen herşeye razıyız
ama işte insan böle belirsizlikler içinde kalınca..........

öyle gülcüm ben diyorumya zaman zaman üzülüyorum ama isyanım yok ve bir gün geç bile olsa olucak bunu hissediyorum içim rahat sadece zamanı var,ben iyiyim yani sabırla bekliyorum ve hayırlısıyla tabi...hadi kaçtım bennn...byeee

evet tatlım sana katılıyorum aynen öleeeeeeeeee:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…