Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ne demek canım rica ederim sende bebek isteyenlerdensin galiba yoksa bu saatte burda ne işin var:roflol: Işin şakası bu tabi tatlım hayırdır canım sende bebek yapmayamı karar verdin opuyorumnanaktan

ben 3 senedir istiyrm ama olmuyor.bundan 3,4 ay önce 8,9 ay aadet düzenleyiciilaç kullandım.polistik overmişim.1 ay önce 2 ay klomen ve çatlatma oldum.malesef olmadı.eşimdede sporun cıkdı spermleri cok hareketsizmiş.bu ay tedaviyi bıramışdım.bundan önceki 2 ay adetim 2 gün sonraya atıyordu.geçen ay 26 sı oldum bu ayda 28 olmam lazımdı ama hala gelmedi.10 gün gecdi.5,6 gün önce test yapdım cıkmadı.4,5 günür cok sık idrara cıkıyorum.gögüslerim 1 haftadır elleyince hafif sızlıyor.
Korkum acaba üşüttümmü yenidenmi adetim bozuldu başamı döndüm.canım cok sıkılıyor arkadaşlar.allah hepimizin yardımcısıolsun

tatlım bilmiyorun ki ne desem sen yarın bi kan testi yaptır allahtan ümit kesilmez olur olur canım belkide hamilesindir eğer hamile çıkmazsan mutlaka hiç vakit kaybetmeden bi doktra git tatlım bi sorun olabilir tabi inşallah hamilesindir gönlümüz bundan yana :Saruboceq:

gecmis olsun öncelikle.canim bu 10 günde hic doktora görünmedin mi?

inşallah cnm allah hepimize nasip etsinn

gecmis olsun öncelikle.canim bu 10 günde hic doktora görünmedin mi?

hayır gitmedim yarın idrar testi yapıcam gene eğer gene cıkmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.bazı klomen kullandıkdan sonras bırakanlarda adet düzens,iliğiyle beraber kist olabiliyormuş

hayır gitmedim yarın idrar testi yapıcam gene eğer gene cıkmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.bazı klomen kullandıkdan sonras bırakanlarda adet düzens,iliğiyle beraber kist olabiliyormuş

canım idrar testi kesin sonuç vermiyo bazı insanlarda sen mutlaka yarın bi kan testi yaptır ondan sonra mutlaka doktra gitmeyi ihmal etme tatlım olurmu

skorpion bu gece neden benle ilgilenmiyorsun sohbet etmiyorsun kuzum ama bak biz bi takımız gece kuşları takımı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…