kızlar ben çıkıyorum yarın sabah erken kalkıcaz eşim gündüz nöbete gidecek ee tabi bende
hadi a.e.olunn
yarın güzel haberler almak ümidiyle opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah erken kalkıcaz eşim gündüz nöbete gidecek ee tabi bende
hadi a.e.olunn
yarın güzel haberler almak ümidiyle opuyorumnanaktan
hb cnm tşkederim
ArkadaŞlar sİzlere bİŞey sÖlemek İstİyrm dİnblermsnz
H harfi cikmamis nasilda trakyali oldugum belli istemedende olsaakaydirigubbakcemile3
ne demek canım rica ederim sende bebek isteyenlerdensin galiba yoksa bu saatte burda ne işin var:roflol: Işin şakası bu tabi tatlım hayırdır canım sende bebek yapmayamı karar verdin opuyorumnanaktan
ben 3 senedir istiyrm ama olmuyor.bundan 3,4 ay önce 8,9 ay aadet düzenleyiciilaç kullandım.polistik overmişim.1 ay önce 2 ay klomen ve çatlatma oldum.malesef olmadı.eşimdede sporun cıkdı spermleri cok hareketsizmiş.bu ay tedaviyi bıramışdım.bundan önceki 2 ay adetim 2 gün sonraya atıyordu.geçen ay 26 sı oldum bu ayda 28 olmam lazımdı ama hala gelmedi.10 gün gecdi.5,6 gün önce test yapdım cıkmadı.4,5 günür cok sık idrara cıkıyorum.gögüslerim 1 haftadır elleyince hafif sızlıyor.
Korkum acaba üşüttümmü yenidenmi adetim bozuldu başamı döndüm.canım cok sıkılıyor arkadaşlar.allah hepimizin yardımcısıolsun
ben 3 senedir istiyrm ama olmuyor.bundan 3,4 ay önce 8,9 ay aadet düzenleyiciilaç kullandım.polistik overmişim.1 ay önce 2 ay klomen ve çatlatma oldum.malesef olmadı.eşimdede sporun cıkdı spermleri cok hareketsizmiş.bu ay tedaviyi bıramışdım.bundan önceki 2 ay adetim 2 gün sonraya atıyordu.geçen ay 26 sı oldum bu ayda 28 olmam lazımdı ama hala gelmedi.10 gün gecdi.5,6 gün önce test yapdım cıkmadı.4,5 günür cok sık idrara cıkıyorum.gögüslerim 1 haftadır elleyince hafif sızlıyor.
Korkum acaba üşüttümmü yenidenmi adetim bozuldu başamı döndüm.canım cok sıkılıyor arkadaşlar.allah hepimizin yardımcısıolsun
tatlım bilmiyorun ki ne desem sen yarın bi kan testi yaptır allahtan ümit kesilmez olur olur canım belkide hamilesindir eğer hamile çıkmazsan mutlaka hiç vakit kaybetmeden bi doktra git tatlım bi sorun olabilir tabi inşallah hamilesindir gönlümüz bundan yana :saruboceq:
gecmis olsun öncelikle.canim bu 10 günde hic doktora görünmedin mi?
hayır gitmedim yarın idrar testi yapıcam gene eğer gene cıkmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.bazı klomen kullandıkdan sonras bırakanlarda adet düzens,iliğiyle beraber kist olabiliyormuş
hayır gitmedim yarın idrar testi yapıcam gene eğer gene cıkmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.bazı klomen kullandıkdan sonras bırakanlarda adet düzens,iliğiyle beraber kist olabiliyormuş
hoşseda tatlım sonuçlardan bizede mutlaka haber ver olurmu bak şimdi çok merak ettim
skorpion bu gece neden benle ilgilenmiyorsun sohbet etmiyorsun kuzum ama bak biz bi takımız gece kuşları takımı kaydirigubbakcemile3
tmm güzelim sonucu ileticem sizlere inşallah mutlu haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?