Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

niye öyle diyosun canim etmezmiyim hakketten bir takim olduk gece ku$lari nette dizi bakiyorumda dalmisim canim yaaa ezeli izliyorum calisirken bakamiyorum yaa

tatlım şaka yapıyorum evet canım ya kız benim karnım felaket gerildi sertleşti adetmi olucam canım çabık cevap ver tatlım ya bi bilgin varsa delikafadulden

su testini yapsana bii

ya canım birkaçgün gecikene kadar test yapmıycam diğer arkadaşlara da dediğim gibi o kocaman tek çizgiden bıktım her neyse birkaç güne kadar çıkar ortaya o tek çizgi artık sanki bana küfür ediyormuş gibi geliyo şu anda stres yapmamaya çalışıyorum o ek çizgi çıkarsa tekrar ufak bi bunalıma girebilirim delikafadulden

sende haklisin bekleyip göemek senin icin daha iyi.ben olsam hayatta sabir edememde

skorpion tatlım bu gün hastanedeydim bi arkadaşla beraber gittim arkadaşın bi sorunu vardı hemde kadın doğuma arkadaş bi kan testi yaptır dedi korktum yaptırmadım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…