tmm güzelim sonucu ileticem sizlere inşallah mutlu haberlerle gelirim
İyi geceler kızlarrrr. Gttim ben :) opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlarrrr. Gttim ben :) opuyorumnanaktan
niye öyle diyosun canim etmezmiyim hakketten bir takim olduk gece ku$lari nette dizi bakiyorumda dalmisim canim yaaa ezeli izliyorum calisirken bakamiyorum yaa
İyi geceler kızlarrrr. Gttim ben :) opuyorumnanaktan
tatlım şaka yapıyorum evet canım ya kız benim karnım felaket gerildi sertleşti adetmi olucam canım çabık cevap ver tatlım ya bi bilgin varsa delikafadulden
evt arkadaşlar birbirimize dua edelim mümin kardeşlerin birbirine duaları geçermiş.allah hepimizin kucaklarını doldursun
canim ne adeti yaa at sunu kafadan gelmesin 9 ay boyuncaaa:)))
tatlım tabiki bende atmak istiyorum ama gerçekten çok garip oldum acil cevappppppppppdelikafadulden
canim bilemiyorum ki herkeste ayni mi olur belirtiler benim adet olcagim zaman öyle birsey gelmiyo hic basima sadece gögüslerim hassaslasir bazen belim agrir o kadar
sağol canım üşüttüm ben heralde neyse iki üç güne kadar her ne ise belli olur :icecream:
su testini yapsana bii
ee nasil bekliycez 2-3 günmafoldumben
ya canım birkaçgün gecikene kadar test yapmıycam diğer arkadaşlara da dediğim gibi o kocaman tek çizgiden bıktım her neyse birkaç güne kadar çıkar ortaya o tek çizgi artık sanki bana küfür ediyormuş gibi geliyo şu anda stres yapmamaya çalışıyorum o ek çizgi çıkarsa tekrar ufak bi bunalıma girebilirim delikafadulden
sende haklisin bekleyip göemek senin icin daha iyi.ben olsam hayatta sabir edememde
skorpion tatlım bu gün hastanedeydim bi arkadaşla beraber gittim arkadaşın bi sorunu vardı hemde kadın doğuma arkadaş bi kan testi yaptır dedi korktum yaptırmadım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?