tmm tatlım tüm gelişmeleri mesaj atarım ben sana iyi geceler tatlım
Kızlaaarrr, kendimi çok kaptırıyorum okurken diye bu topikten uzak durmaya çalışıyordum. Ama artık girmenin zamanı geldi sanırım. Adetim 5 gün filan gecikti. Dün akşam test yaptım, pozitif.
Çok şükür, binlerce şükür Allah'a. Umarım sıkı sıkı tutunur. Haftaya doktora gideceğim, umarım yerli yernde görürüm onu.
Allah isteyen herkese versin tez zamanda.
gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
inş. bilerde en kısa zamanda böyle güzel haberler veririz :Saruboceq:
Kızlaaarrr, kendimi çok kaptırıyorum okurken diye bu topikten uzak durmaya çalışıyordum. Ama artık girmenin zamanı geldi sanırım. Adetim 5 gün filan gecikti. Dün akşam test yaptım, pozitif.
Çok şükür, binlerce şükür Allah'a. Umarım sıkı sıkı tutunur. Haftaya doktora gideceğim, umarım yerli yernde görürüm onu.
Allah isteyen herkese versin tez zamanda.
Günaydın kızlar.
Uyanın gece kuşları :))
Tebrik ederim Tinkerbelle.Çok sevindim senin adına.Allah sağlıkla yavrunu san bağışlasın inşallah.
Ne kadardır istiyordunuz?
Günaydın, teşekkür ederim portakal suyu.
Ben Ağustos ayında yurtdışından geldim o zamandan beri istiyorduk. Daha öncesinde zaten eşim burda ben orda olduğumuz için bir yıl korunmadık ama fırsat da olmadı. Neyse Ağustos ayında bedenim çok yorgundu, eşim beni almaya geldi birkaç ülkeden geçerek döndük, çok iklim değişikliği yaşadım, çok ağır kaldırdım. O ayı sayma. Eylül ayında da annemlerin yanındaydım yumurtlama günlerinde 10 gün boyunca. Onu da sayma. Yani sadece Ekim ve Kasım'da denedik doğru düzgün. Hatta gebelik öncesi muyanemi bile Kasım'ın başında olabildim. Çok bekletmedi bizi bebeğim. İnşallah hep böyle sorunsuz gider sonuna kadar.
İnşallah her isteyen sorunsuz kucağına alır bebeğii sağlıkla.
Günaydın, teşekkür ederim portakal suyu.
Ben Ağustos ayında yurtdışından geldim o zamandan beri istiyorduk. Daha öncesinde zaten eşim burda ben orda olduğumuz için bir yıl korunmadık ama fırsat da olmadı. Neyse Ağustos ayında bedenim çok yorgundu, eşim beni almaya geldi birkaç ülkeden geçerek döndük, çok iklim değişikliği yaşadım, çok ağır kaldırdım. O ayı sayma. Eylül ayında da annemlerin yanındaydım yumurtlama günlerinde 10 gün boyunca. Onu da sayma. Yani sadece Ekim ve Kasım'da denedik doğru düzgün. Hatta gebelik öncesi muyanemi bile Kasım'ın başında olabildim. Çok bekletmedi bizi bebeğim. İnşallah hep böyle sorunsuz gider sonuna kadar.
İnşallah her isteyen sorunsuz kucağına alır bebeğii sağlıkla.
Tebrikler...Darısı da başımızaa.s.
Evet çok bekletmemiş sizi bebeğiniz.O stres ve sıkıntıları yaşamaman da iyi.İnşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin.
Sağol tekrar teşekkürler iyş dileklerin için.
Sende sağol canım.
ılk Bebeğiniz sanırım.Eşine nasıl bildirdin sonucu?
SLM KIZLAR TSH 5.46 cıktı kolestrol bıraz cıktı trıot kansızlık sımdı gene gıtcem bogazımdna utrasonla bakcaklarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?