Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım benimkilerde geldi bugün,cmt si doktora gidicem kisstim geçmiştir umarımm.ay hiç bu kadar sevinmedim heralde gelmesine kırmızıların:))) bi geçsinde dopinge başladım bile ben:)))

i$e gitcem ya yemekleri yetistirmeye calisiyorum canim sürem azaldi da:))aspiratörden duymamisimdir zili casiyom otomata cik yukariiikaydirigubbakcemile3
skorpion kapıyı aç tatlım ben geldim basyıom basıyom açmıyosunn kıss nete mi daldın yoksa :umursamaz:
elimde pasta kalakaldım ölece kaydirigubbakcemile3

hadi canım hayırlısı olsun inşlhh geçmiştir
bende başladım şimdiden çalışmalara incvir yiyorum yarında soğan kürüne başlıycam

yetiştir canım işine bak sen
ahhhh keşke yakın olsak gerçekten mafoldumben
harika bi dostuk olurdu bundan eminimopuyorumnanaktan

malesef az önce adet oldum 10 gün geçikmeden sonra çok üzüldüm hayırlısı böyleymişsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bende sofra hazırlamay kalkıyorum eşim yoldaymış
görüşmek üzere
bacım sanada kolay gelsin hayırlı işler opuyorumnanaktan
slepy canım arka rakayayız bak heee benim bugün 4 günüm reglimin
artık beraber yumoşlar beraber hamiş kalır beraber haber verir beraberde doğururuz inşlhhhh inşlhhhh

amin ayşencim inşallah tatlım 2010 bizim yılımız olsun:))
daynacım geçmiş olsun umutlarda bu aya kaldı,çalışmalara devam...

1)yumurtalıklarıma arar arar agrı gırıyo amama cok sık oluyo ozellıkle sol yumurtlaıgıma
2)belım felakat agrıyo (ben hayatımda bukadar bel agrısı cekmedım)
3)uyuz kedıler gıbı kasınıyorum (kafam bacagım elım kolum vs.)
4)mide agrısı cekıyorum
5)sık tuvalete cıkıyorum
6)gazımda var oldukça
7)karnımın altı şiş
8)hee bıde hıc adet olacakmısım gıbı bı belırtımde yok ne gogus agrım nede kasık agrım hıc bırı yok
bu belırtılere gore sız ne dusunuyosunuz sızce ne yapmam lazım ??? topık actım ama kımse yazmafı yardımcı olurmusunuz bu arada adetım 4 gun gecıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…