Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bilmiyorum tatlım ya daha karar vermedim beklemeyi düşünüyorum

Bence de bekle canım .Ben geçen ay bekleyemedm bir sürü test aldırdım kocişime.Bu ay hiç bişey yapmıyorum.Ne test , ne vücudumu dinleme, hiçbişey.Böylesi çok daha iyi. :)) Hatta hamilelik bölümüne bile nadir giriyorum. :) :icecream:

Merhaba!Ben de Aralık ya da Ocak ayında hamile kalma planları yapanlardanım.Bu ay olmazsa Ocak ayında Ovulasyon testi de kullanıp tam yumurtlama günümü tespit edeyim diyorum.Artıı bir iki de kür hazırlamayı düşünüyorum hem eşime hem de kendime.

Bu aydan pek umudum yok.Siklusuma göre 18'i ovulasyon günümdü sadece 17sinde deneyebildik.Regllerim gayet düzenlidir ama sanki bu ay ovulasyon günümden daha erken yumurtam çatladı gibi geldi bana.

Sizlerde kullandığınız teknik ve yöntemleri yazarsanız burda birbirimize yardımcı oluruz.
Herkes için hayırlısı olması dileğiyle.

evet canım ya beklemek en iyisi diğer şekilde insan çok yıpranıyo inşallah en kısa zamanda güzel haberleri veririz birbirimize :1hug:

ay evt cnm ay çoğu insan filmden sonra hamiş kalıyo inşallah benimde öyle olur cnm ama takmıyorum bundan sonra gerisi Allaha kalmış ya peki geçti artık sorayım varmı belirtin kız göğüste kasıkta falan ay insan umutlanıyo işte geçtimi tmm kaptırıyoruz hemen elde değil yaa

zorxx canım şu anda adetine kaçgün var yumurtlama günlerin geçtimi yani eğer geçmediyse hemen çalışmalara başla kız inşallah bebişi en kısa zamanda gelir tatlım ya .
yok canım ya belirti felan bazı şeylerde eğer belirtiyse şimdi sölemiycem hamileysem inşallah hamiş olduğumu öğrendikten sonra söyliycem şimdi kendimi kaptırmak istemiyorum

tam yumurtlama günlerim cnm bugün 12.gündü ama boş geçtik malesef filmden sonra bundan sonraki günler bakalım olursa .
ay cnm haklısın aslında kötümü yapıyoruz birbirimize böyle sorarak ümitlendiriyoruz ama işte merakta ediyo insan öle yap cnm aman olsunda boşver belirtiyi ezberledik zatenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…