inşallah bebişine kavuşursun canım hoşgeldin bu arada .gel tatlım acıktıysan birlikte yemek yeriz opuyorumnanaktan
gelin walla hepiniz gelin dolun bir ucagaturkbayragi haydi bizim burayaa daha da yapiyorum bitmedi zemuszemusgelebilseniz ne güzel olurdu
tatlım ben 11 aylık evliyim 11 aydırda istiyorum inşallah hayırlısıyla çabucak gelicek bebişlerimiz :Saruboceq:
nazcım ben mart ayından beri bekliyorum cnm .
keremcim ya pek öle tahminde bulunmam ben ne bileyim öle içimden geçti senin için.
skorpion geliyoruz cnm atlayın kızlar arkama
nazcım ben mart ayından beri bekliyorum cnm .
keremcim ya pek öle tahminde bulunmam ben ne bileyim öle içimden geçti senin için.
skorpion geliyoruz cnm atlayın kızlar arkama
gülüm daha erken biraz daha sabret elbet sevineceksin hiç kontrole gittiniz mi hoş gitsenizde seneniz dolmadığı için bakmazlar en büyük düşmanımız stres onu bi kenera atabilsek isteğimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile5
evet tatlım doktra gittim herşey normal eşimde de bende de hiçbi sorun yok bekliyoruz bakalım rabbim elbet vereceği zamanı bilir .bu arada benim dün adet olmam lazımdı hala olmadım bekliyorum delikafadulden
biz gittik dr ama sonuç içi açıcı değildi morfoloji ve sayı prblemimiz var şimdilik rafa kaldırdık stresten kurtulmak için bakalım kısmet elbet bizim de kısmetimizde vardır bebek büyütmek
kıssssssss inşaallah ne güzel topik hemen güzel haber geldi:lepi:
kizz eli bos gelin burup bosuna vakit kaybetmeyinnnnopuyorumnanaktan
yok kız daha hiç bişey belli değil her an kırmızılar gelebilir :1shok:
canım benim ya kız hayali bile insana çok iyi geliyo bak ağlıycam şimdi çok duygulandım senağlama
kendini üzme umudunu yitirme tatlım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir sen ne kadardır istiyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?