Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gelin walla hepiniz gelin dolun bir ucagaturkbayragi haydi bizim burayaa daha da yapiyorum bitmedi zemuszemusgelebilseniz ne güzel olurdu

keşke tatlım ya keşke öle bi imkanımız olsaydı eminim senle komşulukta süper olurdu hadi git çabuk yemeklerine bak diğer yemekleride yakma :roflol:

nazcım ben mart ayından beri bekliyorum cnm .
keremcim ya pek öle tahminde bulunmam ben ne bileyim öle içimden geçti senin için.
skorpion geliyoruz cnm atlayın kızlar arkama

tatlım ben 11 aylık evliyim 11 aydırda istiyorum inşallah hayırlısıyla çabucak gelicek bebişlerimiz :Saruboceq:

gülüm daha erken biraz daha sabret elbet sevineceksin hiç kontrole gittiniz mi hoş gitsenizde seneniz dolmadığı için bakmazlar en büyük düşmanımız stres onu bi kenera atabilsek isteğimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile5

keremcim ya pek öle tahminde bulunmam ben ne bileyim öle içimden geçti senin için.

atladım bile tatlım hadi çıkalım yola :roflol:
tatlım öle düşünmen gerçekten beni sevindirdi inşallah hislerin doğru çıkar :1hug:

senin kide seneyi devirmemiş canım siz birden patlayacaksınız eminim
arkana atladım bile canım
ama bi ara dur eli boş gitmeyelimkaydirigubbakcemile3

evet tatlım doktra gittim herşey normal eşimde de bende de hiçbi sorun yok bekliyoruz bakalım rabbim elbet vereceği zamanı bilir .bu arada benim dün adet olmam lazımdı hala olmadım bekliyorum delikafadulden

biz gittik dr ama sonuç içi açıcı değildi morfoloji ve sayı prblemimiz var şimdilik rafa kaldırdık stresten kurtulmak için bakalım kısmet elbet bizim de kısmetimizde vardır bebek büyütmek

evet tatlım doktra gittim herşey normal eşimde de bende de hiçbi sorun yok bekliyoruz bakalım rabbim elbet vereceği zamanı bilir .bu arada benim dün adet olmam lazımdı hala olmadım bekliyorum delikafadulden

kıssssssss inşaallah ne güzel topik hemen güzel haber geldi:lepi:

biz gittik dr ama sonuç içi açıcı değildi morfoloji ve sayı prblemimiz var şimdilik rafa kaldırdık stresten kurtulmak için bakalım kısmet elbet bizim de kısmetimizde vardır bebek büyütmek

kendini üzme umudunu yitirme tatlım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir sen ne kadardır istiyorsun tatlım

evt bencede keremcim bekle cnm emin ol sonra yap hiç üzülmeden sıkılmadan garantiye al ay hadi seviniriz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…