Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

takıldı kaldı kerem kız sen tam günlerde çalışmışın tatlım valla dahada ümitlendim senin için ama herşeye hazırız tabi gelirsede üzülmek yok

benimde buay 25 inde doğumgünümde gelicek son zamanlarda bayrama, doğumgününe denk geliyo hep atlamıyo benim kırmızılar çok vefalı valla yalnız bırakmıyo benikaydirigubbakcemile3

takıldı kaldı kerem kız sen tam günlerde çalışmışın tatlım valla dahada ümitlendim senin için ama herşeye hazırız tabi gelirsede üzülmek yok

hayırlısı tatlım ya inşallah tabi herşey allahtan her ne olursa olsun sonuç çok şükür halimize çok şükür kocamla ben sağlıklıyız ya en önemlisi bu canım kız sen böle dedikçe bende azıcık ümitleniyorum ha benide kandırıyosun yavaş yavaş hamile olduğuma kesin inanacam delikafadulden:roflol:

benimde buay 25 inde doğumgünümde gelicek son zamanlarda bayrama, doğumgününe denk geliyo hep atlamıyo benim kırmızılar çok vefalı valla yalnız bırakmıyo beni

kıss allah iyiliğini versin emi :roflol:

benimkiler çok vefalı ay da iki kez ziyaret ediyolar eksik olasıcalar:roflol:

benimde buay 25 inde doğumgünümde gelicek son zamanlarda bayrama, doğumgününe denk geliyo hep atlamıyo benim kırmızılar çok vefalı valla yalnız bırakmıyo benikaydirigubbakcemile3

tatlım belkide sen bu ay rahat olursan stres yapmazsan doğum gününde bebişin gelir sana süpriz yapar inşallah :Saruboceq:alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

ay deme öyle kız üzülürüm sonra kırmızılar gelirse neden öyle dedim diye ne bileyim herşey normal seyrinde gibi çalışma günlerin bide geçince içimden geçti normal olarak neyse ben sustum artık sadece bekleyelim:1ninca::hulya:

doğru valla aysen neyse bıkar elbet bu kırmızılar bizden bigün ya küserler belki kaydirigubbakcemile3 du ben gelsin bidaha kavga etçem küstürcem onu kaydirigubbakcemile3 ay kafayı yedim galiba

zorxx ,aysen kıslar sizde buldunuz bunuyosunuz ha bak ne güzel hatırlıyorlar sizi özel günlerinizde :roflol:
inşallah artık nankör olurlar gelmezler kırmızılar size küserler onun yerine bebişler gelir inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

ya tatlım şaka yapıyorum canım gerçekten bana destek oluyorsun kırmızılarda gelirse neden üzüleceksin tatlım bizim elimizde mi herşey allahtan güzelim ya olurmu canım ben stres atıyorum öle napyim işi şakaya vurdum canım gerçekten sizlerin sayesinde de kolay atlatıyorum ve bukadar sakinim :1hug:

kızlar ben otursam sabah kadar oturcamda yarın erkenciyim sabahın köründe kalkıcam onun için ben kaçtım öptüm ikinizide iyi geceler güzel haberlerle yarın görüşelim inşallah.

benimkiler hiç küsecek gibi değiller ben onları isteemdikçe onlar yüzsüzlük yapıp ay da 2 kez uğrar oldular
ben artık başka taktik uyguluycamm
geldilermi ooo hoşgelmişsenizzz sefalar getirmişsenizzzz
gülerek karşılıycam belki içleri acır da halima gelmezler daha delikafadulden

kızlar ben otursam sabah kadar oturcamda yarın erkenciyim sabahın köründe kalkıcam onun için ben kaçtım öptüm ikinizide iyi geceler güzel haberlerle yarın görüşelim inşallah.

iyigeceler tatlım inşallah güzel haberlerle geliriz :1hug:
aysen bende çıkıyorum canım uykum geldi hadi kalk sende kocanla tavla oynıycaktın iyi geceler canım yarın görüşürüz

gülcüm iyi geceler canımm yarın test yapp artık bak meraktan çatlıycam yoksaaaa heeee :roflol:
bende kalkıyorum haydin görüşürükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…