kızlar noluyo ya bende çıkıyodum yalnız kaldım die
takıldı kaldı kerem kız sen tam günlerde çalışmışın tatlım valla dahada ümitlendim senin için ama herşeye hazırız tabi gelirsede üzülmek yok
benimde buay 25 inde doğumgünümde gelicek son zamanlarda bayrama, doğumgününe denk geliyo hep atlamıyo benim kırmızılar çok vefalı valla yalnız bırakmıyo benikaydirigubbakcemile3
hayırlısı tatlım ya inşallah tabi herşey allahtan her ne olursa olsun sonuç çok şükür halimize çok şükür kocamla ben sağlıklıyız ya en önemlisi bu canım kız sen böle dedikçe bende azıcık ümitleniyorum ha benide kandırıyosun yavaş yavaş hamile olduğuma kesin inanacam delikafadulden:roflol:
ay deme öyle kız üzülürüm sonra kırmızılar gelirse neden öyle dedim diye ne bileyim herşey normal seyrinde gibi çalışma günlerin bide geçince içimden geçti normal olarak neyse ben sustum artık sadece bekleyelim:1ninca::hulya:
kızlar ben otursam sabah kadar oturcamda yarın erkenciyim sabahın köründe kalkıcam onun için ben kaçtım öptüm ikinizide iyi geceler güzel haberlerle yarın görüşelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?