1)yumurtalıklarıma arar arar agrı gırıyo amama cok sık oluyo ozellıkle sol yumurtlaıgıma
2)belım felakat agrıyo (ben hayatımda bukadar bel agrısı cekmedım)
3)uyuz kedıler gıbı kasınıyorum (kafam bacagım elım kolum vs.)
4)mide agrısı cekıyorum
5)sık tuvalete cıkıyorum
6)gazımda var oldukça
7)karnımın altı şiş
8)hee bıde hıc adet olacakmısım gıbı bı belırtımde yok ne gogus agrım nede kasık agrım hıc bırı yok
bu belırtılere gore sız ne dusunuyosunuz sızce ne yapmam lazım ??? topık actım ama kımse yazmafı yardımcı olurmusunuz bu arada adetım 4 gun gecıktı (ama nıyekımse yardımcı olmuyo bana)
kızlar ben şimdi yine ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi çıktı yoksa benim 2.yumurtlamam mı oluyo acaba akıntımda var şaşırdım kaldım
insan adet olması gereken günlerde tekrar yumurtlarmı
dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştıı
1)yumurtalıklarıma arar arar agrı gırıyo amama cok sık oluyo ozellıkle sol yumurtlaıgıma
2)belım felakat agrıyo (ben hayatımda bukadar bel agrısı cekmedım)
3)uyuz kedıler gıbı kasınıyorum (kafam bacagım elım kolum vs.)
4)mide agrısı cekıyorum
5)sık tuvalete cıkıyorum
6)gazımda var oldukça
7)karnımın altı şiş
8)hee bıde hıc adet olacakmısım gıbı bı belırtımde yok ne gogus agrım nede kasık agrım hıc bırı yok
bu belırtılere gore sız ne dusunuyosunuz sızce ne yapmam lazım ??? topık actım ama kımse yazmafı yardımcı olurmusunuz bu arada adetım 4 gun gecıktı (ama nıyekımse yardımcı olmuyo bana)
KIZLAR NERELERDESİNİZklava:
hoşgeldin canım ama bu konuda hiçbi bilgim yok ovulasyon testini hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla ayda birkez yumurtlama oluyo ama genede bilmiyorum tatlım yardımcı olamadığım için üzüldüm inşallah hamilesindir canım
inşallah canım ama pekde ümidim yok gebelikte negatif çıkıyo ovülasyon pozitif çıkıyo kafam karıştıı:bbo::bbo:
neyse bikaç gün daha adet olmazsam kan testi yaptırırım artık hayırlısı
kızlar ben şimdi yine ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi çıktı yoksa benim 2.yumurtlamam mı oluyo acaba akıntımda var şaşırdım kaldım
insan adet olması gereken günlerde tekrar yumurtlarmı
dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştıı
canım oluyu oluyo
burdan 2 arkadaşım ovulasyon testinde adet günlerine yakaın yumurtladığını fark etmişler ve ikiside HA-Mİ-LE:lepi::1hug:
KAÇIRMA BU GÜNLERİNİ
gül üm nereye gidiyosuuuuuuunnnnnnnnnmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?