Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize 1 merhaba tebrik ederim bu arada hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin.benim adet tarihim 11 aralık yaklaşık 1,5 haftadır sol kasığımda acayip bir sancım var sanki mideme dahi vuruyor özellikle duş aldıktan sonra nedense .bu ay çok umutluyum inşallah hamileyimdir.benide listene eklersen sevinirim canım

1)yumurtalıklarıma arar arar agrı gırıyo amama cok sık oluyo ozellıkle sol yumurtlaıgıma
2)belım felakat agrıyo (ben hayatımda bukadar bel agrısı cekmedım)
3)uyuz kedıler gıbı kasınıyorum (kafam bacagım elım kolum vs.)
4)mide agrısı cekıyorum
5)sık tuvalete cıkıyorum
6)gazımda var oldukça
7)karnımın altı şiş
8)hee bıde hıc adet olacakmısım gıbı bı belırtımde yok ne gogus agrım nede kasık agrım hıc bırı yok
bu belırtılere gore sız ne dusunuyosunuz sızce ne yapmam lazım ??? topık actım ama kımse yazmafı yardımcı olurmusunuz bu arada adetım 4 gun gecıktı (ama nıyekımse yardımcı olmuyo bana)

tatlım madem 4 gün gecikti imkanın varsa hadi kalk bi kan tahlili yaptır canım sana şimdi ne desemki genelde kafaya çok taktığımızdan dolayı da piskolojik olarak birsürü belirti yaşıyoruz o yüzden sen bi kan tahlili yaptır kesin sonuç alırsın opuyorumnanaktan

kızlar ben şimdi yine ovülasyon testi yaptım yine 2 çizgi çıktı yoksa benim 2.yumurtlamam mı oluyo acaba akıntımda var şaşırdım kaldım
insan adet olması gereken günlerde tekrar yumurtlarmı

dün gebelik testi yaptım negatif çıkmıştıı

hoşgeldin canım ama bu konuda hiçbi bilgim yok ovulasyon testini hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla ayda birkez yumurtlama oluyo ama genede bilmiyorum tatlım yardımcı olamadığım için üzüldüm inşallah hamilesindir canım

Canim git bir test yap yada kan ver, ne bekliyorsun, ben coktan yapmistim senin yerinde olsam....hadi güzel haberler ver bizea.s

inşallah canım ama pekde ümidim yok gebelikte negatif çıkıyo ovülasyon pozitif çıkıyo kafam karıştıı:bbo::bbo:
neyse bikaç gün daha adet olmazsam kan testi yaptırırım artık hayırlısı

canım oluyu oluyo
burdan 2 arkadaşım ovulasyon testinde adet günlerine yakaın yumurtladığını fark etmişler ve ikiside HA-Mİ-LE:lepi::1hug:
KAÇIRMA BU GÜNLERİNİ

canım oluyu oluyo
burdan 2 arkadaşım ovulasyon testinde adet günlerine yakaın yumurtladığını fark etmişler ve ikiside HA-Mİ-LE:lepi::1hug:
KAÇIRMA BU GÜNLERİNİ

katılıyorum sana nazz bendede sanki adetime yakın yumurtlama oluyor çünkü belirtilerim hep ozamana rastlıyo

kerem ay kız aklım sende varya noldu die sürekli yok dimi gelen giden ay kaç gün oldu kıs adet gününüde saydınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…