tesekür ederim canim....nedense senin mesajini deyerlendiremiyorum bi sorunmu var aceba....:uhm:
selam canim hosgeldinn
kıssssssss takip mi ediliyommmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım bakim değişik bişiler varmı dedimmm sositososito
ama kararsız kaldımm
ben sütlü tatlıları severim eşimde şerbetli fisfisfis
o yğzden kararsızım
ama şimcik kalkıyom önce bi cıbıcıbı yapıpı sonra namz kılıp doğru mutfağa anca yetiştiririm opuyorumnanaktan
ya kızlar bırsey sorcam ılac ıcıcıp bırde bu kurlerı deneyn varmı ben sımdı ılac ıcıyorum ya hayıt otu su bu ıcsem ne olur
değerlendiremiyorum derken anlamadım canım?
canim ilac derken troid icin iciyosun degilmi o hormonunu düzeltmek icin digeri ise ot olan yumurtlama icin mi ne icin? bence zarari olamamasi lazim ayni seyicin icmiyosun ki sonucta
evet cnm kansızlık ve trıot ıcın ıcıyorum acaba hayıta devam etsemmı bırde corek otuna fılan
slm şekerler ben geldimm...bende yarın doktora gidiyorum reglin 3.günü kist kontrolü inşallah geçmiştir.ama hiç sökülemiyorum galiba erimedi.( baş ağrısından çatlamak üzereyim..sizde ne var ne yok
mesela mesajin icin tesekkür etmek istiyorum ..o terazi isareti var..oraya tikliyorum ...ama yaziyorki ..bu üyenin mesajini deyerlendirmek icin diyer üyelerinde mesajini deyerlendirmeniz gerekiyor...aynen böyle yaziyo nedense her seferinde..
benimde canim tuzlu seyler cekmeye basladi...tatlidan tiksindim gibi...bugün tatli birsey yedim sanki midem bulandi.....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?