Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıssssssss takip mi ediliyommmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım bakim değişik bişiler varmı dedimmm sositososito
ama kararsız kaldımm
ben sütlü tatlıları severim eşimde şerbetli fisfisfis
o yğzden kararsızım
ama şimcik kalkıyom önce bi cıbıcıbı yapıpı sonra namz kılıp doğru mutfağa anca yetiştiririm opuyorumnanaktan

ya kızlar bırsey sorcam ılac ıcıcıp bırde bu kurlerı deneyn varmı ben sımdı ılac ıcıyorum ya hayıt otu su bu ıcsem ne olur

namazini Allah kabul etsin.bizede dua et olurmu canim.bu gece calismalar basliyo heekaydirigubbakcemile

mız mızcım bende ilaç içiyorum tiroid için ama soğan suyu incir yiyorum içiyorum sorun olmaz herhal datlum

skorpion canım herkese ediyorumm önce sizlere sonra kendime zatenn
bugün başlar ama önemli olan 3 gün sonrası :kedi:
haydi kızlar ben kaçtımmmm opuyorumnanaktan

canim ilac derken troid icin iciyosun degilmi o hormonunu düzeltmek icin digeri ise ot olan yumurtlama icin mi ne icin? bence zarari olamamasi lazim ayni seyicin icmiyosun ki sonucta
ya kızlar bırsey sorcam ılac ıcıcıp bırde bu kurlerı deneyn varmı ben sımdı ılac ıcıyorum ya hayıt otu su bu ıcsem ne olur

slm şekerler ben geldimm...bende yarın doktora gidiyorum reglin 3.günü kist kontrolü inşallah geçmiştir.ama hiç sökülemiyorum galiba erimedi.( baş ağrısından çatlamak üzereyim..sizde ne var ne yok

canim ilac derken troid icin iciyosun degilmi o hormonunu düzeltmek icin digeri ise ot olan yumurtlama icin mi ne icin? bence zarari olamamasi lazim ayni seyicin icmiyosun ki sonucta

evet cnm kansızlık ve trıot ıcın ıcıyorum acaba hayıta devam etsemmı bırde corek otuna fılan

he onu dedin,ben de sandım benim söylediğimi yanlış anladın (
canım boşver önemli değil uğraşma muhabbet edelim.
doktor bişey demedi mi bebekle ilgili ?

slm kızlar ütü yapıyordum aklıma geldiniz yarım bıraktım :kedi:
ooooooo muhabbet baya koyu dayanamadım atladım bende topiğe
ama hemen çıkmam lazımmafoldumben
aysen bak bu gün ben senden hamarat çıktım tatlımı da yaptım bile kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BEBıŞ HABERı var mı yetişemiyorum sizlere geri dön dön bitmiyo bari sorayım dedim

hoşbulduk canım inşallah ama nedense hiç umudum yok iki gün oldu regl başlıyalı ama afedersiniz kahverengi parçalar geliyor sadece ve az miktarda off ne bileyim ya umarım geçmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…