Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

fırında patets köfte ve domates çorbası yaptımm
pilavım sona kalıyo mecbur sıcak sıcak koçişi yetişsin dieee
bi de tatlı yapsam ama ne yapsam diyorumm CADIARZU

sizlerde neler varrr canikom

hoşbulduk balamm
nasılsın bakalım dün gece görüşemedikk yakalim dedim ama olmadııı dedim ksesin dizi seyerediyodurrr

kıss bugün pek hamarat değilimm
anca yemek işi yaptım temizliğe elim kolum kalkmadıı
ayakalrım kakltı ama geri buraya geldilerr artık yarın sabaaha zemuszemus

evt aksam kimsecikler yoktu senin kurs basladi gülde kocasi sabahci olunca gec saate kadar kalamiycak artik sabah kahvalti hazirlamaya kalkamiyo cünkükaydirigubbakcemile3bende dizi baktim baska topiklerde turladimm

canım aslında ben buralardaydım 1 e kadar ama sonra kalktım ama 3 e kadar yatakda döndüm durdum uykum gelemdi alışkanlık işte kaydirigubbakcemile3
bu sayede eşimde beni bekledi sositososito
sabhta koçişe kahvaltı hazırlayamadım çünkü uykudan kalkamadım mirmirmirmir
bugün inşlhh bizim uykular gitmezde uyurum sabahada kalkarım

soğan suyuna başladımm
tadı çok kötü
bugünde cıbıcıbı yapıyorum :kedi:maraton başlıyo :lepi:

ayy ne güzel evde hayvan beslemeyi bende çok severim.Üniversitede ikisini de besledim ama şimdi eşyalar yeni kedi de köpek de yoluyor tırnaklarıyla herşeyi diye eşyalarıma kıyamıyorum ( Bir de uzun süre evde olmuyoruz hayvan sıkılır depresyona girer diye almıyoruz.

Çıkıyorum ben kızlar.Kocamla markette buluşucaz.ışim bitince gelip tarifi yazarım size. Öptüm hepinizi.
Bu arada portakal suyu benm kedi çooooook yaramaz :))))

su bizim aysen nere kayboldu?? kesim tarif bölümündedir dedim baktim profiline hakikattende ordaa :)) yemekler hazir bizim kizz tatli ara$tiriyoobuyrunnnnnnnnn

slmlar bayanlar slmlar guzel anne adayları ınsallah en kısa zamanda hepımız aday deıl anne oluruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…