Hoşbuldum canım.Selam yazdıktan sonra elektirikler gitti geldi :)) . opuyorumnanaktan
selam kizlarr nasilsiniz?????
Akşama ne yemek yapacaksın tatlım?
Dilara al sana skorpion74 bak.Lafın üstüne geldi.
Hoşgeldin skorpion.Bugün de geç uyandın heralde gece kuşu:))
Karar veremedim henüzKociş gelince bi alışverişe çıkıcaz, o zaman karar vericem.Ama tatlıyı şimdiden söyleyebilirim , elmalı çikolata soslu toplardan yapıcammm.Bayılıyoruz kocamla ben o tatlıya delikafadulden
ben hep burdayim canim, hatta her gece bu topikteyizz gerileri oku bakkaydirigubbakcemile3gecmis olsun canim...
pardon canim yaaaa… e sen gece kusumusun kusum???
Akşama size gelebilir miyim tatlım cokacimcoook
valla tam gece kusu oldum 12:30 da uyandim.iyi insan misalii mi? yoksa iti an comagi hazirlami kizz?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok kız tabiki iyi insan misali.Burda ne işimiz olur bizim itle çomakla :)))
Delüüüü delikafadulden
valla tam gece kusu oldum 12:30 da uyandim.iyi insan misalii mi? yoksa iti an comagi hazirlami kizz?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gel valla , buralarda hiç arkadaşım yooook. Evde yalnız yalnız oturuyorum hep. Gel sana bir sürü tatlı yaparım . cokacimcoook alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
Burda ne güzel arkadaşlıklar kurduk ama hepimiz ayrı bir şehirde malesef(
Aynı şehirde olsak hepimiz için süper olurdu..Yer içer sohbet ederdik .
Evde olmanın tadını çıkar valla,keşke bende evde olsam,can sıkıntısına da razıyım kumandayı elime alayım ayağımı uzatayım yeter.
QUOTE=berrakada;10396703]Karar veremedim henüzKociş gelince bi alışverişe çıkıcaz, o zaman karar vericem.Ama tatlıyı şimdiden söyleyebilirim , elmalı çikolata soslu toplardan yapıcammm.Bayılıyoruz kocamla ben o tatlıya delikafadulden
Burda ne güzel arkadaşlıklar kurduk ama hepimiz ayrı bir şehirde malesef(
Aynı şehirde olsak hepimiz için süper olurdu..Yer içer sohbet ederdik .
Evde olmanın tadını çıkar valla,keşke bende evde olsam,can sıkıntısına da razıyım kumandayı elime alayım ayağımı uzatayım yeter.
bende geldim bende geldimmm yemekelrimi pişirdim sadece pilavım kaldıı
bende geldim bende geldimmm yemekelrimi pişirdim sadece pilavım kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?