Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ayseece değil miydi bilgisayarı servise giden?
Sleepy80 ve skorpion74 hep geliyorlar.
Asoka da bi kaç gün önce buradaydı sanırım.
özgecay da azize gibi çoook uzun zamandır gelmiyor
saansli ve bafo genelde aysellin topinde oluyorlar.
lazzkizi ve Hayat77 yi ben de görmedim uzun zamandır canım.

Daha çok kayıp var aslında Kızlar nerdesiniz?

ya ben calisiyorum ya calisma saatlerimde 18:00-23:00 o yüzden anca eve gel biraz atistir sonrada geciyorum netin karsisina dizilerimi izliyorum hemde topikteyim o saatte olan arkadaslarla dedikodudayiz anliycaniz yatmamda nerdeyse 04:00 ü buluyo

QUOTE=berrakada;10396703]Karar veremedim henüz Kociş gelince bi alışverişe çıkıcaz, o zaman karar vericem.Ama tatlıyı şimdiden söyleyebilirim , elmalı çikolata soslu toplardan yapıcammm.Bayılıyoruz kocamla ben o tatlıya delikafadulden[/QUOTE]

kiz nasil oluyor o tatli???? bende gelim valla…

valla tam gece kusu oldum 12:30 da uyandim.iyi insan misalii mi? yoksa iti an comagi hazirlami kizz?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pardon canim yaaa günahini aldim valla… benimki sanki yetmiyordu :-DDDD
iyi insan misali tabiki

Gel valla , buralarda hiç arkadaşım yooook. Evde yalnız yalnız oturuyorum hep. Gel sana bir sürü tatlı yaparım . cokacimcoook alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

Burda ne güzel arkadaşlıklar kurduk ama hepimiz ayrı bir şehirde malesef (
Aynı şehirde olsak hepimiz için süper olurdu..Yer içer sohbet ederdik .
Evde olmanın tadını çıkar valla,keşke bende evde olsam,can sıkıntısına da razıyım kumandayı elime alayım ayağımı uzatayım yeter.

valla insan evde sıkılmıyor. bende uzun süre çalıştıktan sonra evlendim ve artık evdeyim evde olmak çok güzel tasiye ederim .

kiz nasil oluyor o tatli???? bende gelim valla…

Tarifin birazını netten aldım , birazını kafamdan yaptım.Bi ara yazarım tarifi.Yalnız herkes yediğinde içinde muz var sanıyo .Elma tadı muza dönüyo gibi. kaydirigubbakcemile3

Ben de kedimle idare ederim napiiim. hihoyyyt

i harfini eksik yazmışım .hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…