Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar yaaa bu yumurtlama zamanında akıntı oluyodu yaa akıntının olduğu günmüydü yumurtlama yoksa akıntıdan sonraki günmü

Portakal suyu naber canım, ben de seni görmemiştim ne zamandır napıyosun, tarihin ne zaman? Ben 24 üne bekliyorum bu ay, yeni topiğe gelsene kaydirigubbakcemile5

slm canım,nasılsın?Benim günümde senden 2 gün sonra 26 sı yani :))
Kıs yeni topik nere benim haberim yok?

yok tatlım bu gün erkenden yaptım işlerimi burdayım sadece yemek yapıcam opuyorumnanaktan

İyi bari bugün rahat rahat sohbet ederiz.

Portakal suyu dün geldi o akıntı maalesef ben işten dönerken çok yağmur ve trafik vardı eve çok zor gidebildim.Dolayısıyla yolda çektiğim o eziyet ve perişanlıkla erkenden uyuyakalmışım.O yüzden dün akşam boşuna gitti.Umarım bugün devam ediyordur.

tatlım yumurta çatladıktan sonra jel kıvamında şeffaf bi akıntı oluyo opuyorumnanaktan

Evet canım yaaa şeffaf ve uzayan bir akıntı geldi gündüz.Bende akşamı değerlendirmek istedim ama 3 saatte eve zor gittim trafikte.Ama ondan önceki akşam ilişkiyi girmiştim.Dün olmadı uyuyakalmışım,bugünüde boş geçirmiycem.Ama o akıntı dün gelmişti.Şimdi ben kaçırdımmı yumurtlama günümüCADIARZU

Kızlar benim de iki gün önce beyaz akıntım başlamıştı, aynı gün akşam da yumurtalıklarımda batışmalar hissetmiştim, ama kocişimle küstüğümüz için boş geçirmiştim o günü, ama dün akıntımın hala devam ettiğini görünce dün geceyi de atlamak istemedim, çalıştık dün gece, sabaha kadar da yattım yerimden hiç kalkmadan, burda bikaç kişiden duymuştum :)) inşallah tutturmuşuzdur, hayırlısı artık, bekle dur şimdi 24üne kadar mafoldumben

tatlım önceki gün zaten ilişkiye girmişsin birde bu günü değerlendirirsen kesinlikle kaçırmış olmassın tatlım spermler rahimde normal şartlarda 48 saat canlı kalabiliyormuş yumurtalarda çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyorlarmış için rahat olsun arkadaşım kaçırmış değilsin yani ama bu gecede senden güzel bi çalışma bekliyorum :kedi:

tatlım inşallah tutturmuşsundur zaten yumurtladığın zamanki akıntı yumurtanın beyazı gibi şeffaf jel kıvamında daha sonraki günler süt beyazı gibi renge dönüşüyo akıntı yumurtan çatlamış ve yumurtlama günlerinin geçtiğine işaret

Sağol hayatım benim teşekkür ederim bilgilerin için.Kızlar burasıda olmasa sizlerde olmazsanız ne yaparız yaaa.İnanın 2 yıl bitti evleneli daha önce çocuk düşünmemiştik geçen ay başladık çalışmalara.Zaten herkes sorup duruyodu daha çocuk yokmu niye falan diye.Şimdide çalışmalara başladık ama olmadı desem milletin çenesinden kurtulamam.İyiki sizlerde varsınızda birbirimizle paylaşıyoruz destek oluyoruz.
Bu akşamı kesinlikle boş geçmeyeceğim keremgülüm benim.hihoyyyt

ya bu ay benden sadece bir kere ve tüm parça halinde geldi o akıntı ve büyük bir parçaydı yani az değildi tam yumurtlama günümde geldi merak ettim de bu normalmi diye

Ben şimdi bişeyi anlayamadım ama şimdi bizim akıntı yumurta akı gibi şeffaf olduğunda mı yoksa beyazladığında mı birlikte olmamız gerekiyodu, biz akıntı şeffafken hiç birlikte olamadık malesef beyazladıktan sonra çalıştık hem de sadece bir kez, dün gece o da :kedi:
biz şimdi zamanında mı çalıştık yoksa iş işten geçtikten sonra mı :uhm:

ya kızlar birşey sorucam şu şeffaf akıntı varya miktarı ne kadar geliyo sizden birde tüm gün boyuncamı geliyo

Keremgülüm daha önce hiç dikkat etmemiştim dün 2 defa gördüm ben o akıntıyı tuvaletteyken.Ama onun dışında çamaşırım hiç kirlenmedi yani tuvaletteyken geldi.Herkezdede öylemi oluyor bilmiyorum

evet talım gerçekten burası dertleşmek için süper bir yer normal arkadaşlarımla konuşsam abartıyosun bu kadar stres yapma kafaya çok takarsan olmaz tabiki vs vs bende biliyorum bunları ama insan dertleşmek istiyo ayrıca yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım benim inşallah bu ay bebişin seninle olur birde ilişkiden sonra 1 saat yat kalkma tatlım eşinede ilişkiden iki saat önce türk kahvesi içir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…