hoşbulduk canımm evet yoktum tatlım ama geldim opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
Portakal suyu naber canım, ben de seni görmemiştim ne zamandırnapıyosun, tarihin ne zaman? Ben 24 üne bekliyorum bu ay, yeni topiğe gelsene kaydirigubbakcemile5
yok tatlım bu gün erkenden yaptım işlerimi burdayım sadece yemek yapıcam opuyorumnanaktan
Kızlar yaaa bu yumurtlama zamanında akıntı oluyodu yaa akıntının olduğu günmüydü yumurtlama yoksa akıntıdan sonraki günmü
Kızlar yaaa bu yumurtlama zamanında akıntı oluyodu yaa akıntının olduğu günmüydü yumurtlama yoksa akıntıdan sonraki günmü
slm canım,nasılsın?Benim günümde senden 2 gün sonra 26 sı yani :))
Kıs yeni topik nere benim haberim yok?
tatlım yumurta çatladıktan sonra jel kıvamında şeffaf bi akıntı oluyo opuyorumnanaktan
Evet canım yaaa şeffaf ve uzayan bir akıntı geldi gündüz.Bende akşamı değerlendirmek istedim ama 3 saatte eve zor gittim trafikte.Ama ondan önceki akşam ilişkiyi girmiştim.Dün olmadı uyuyakalmışım,bugünüde boş geçirmiycem.Ama o akıntı dün gelmişti.Şimdi ben kaçırdımmı yumurtlama günümüCADIARZU
Kızlar benim de iki gün önce beyaz akıntım başlamıştı, aynı gün akşam da yumurtalıklarımda batışmalar hissetmiştim, ama kocişimle küstüğümüz için boş geçirmiştim o günü, ama dün akıntımın hala devam ettiğini görünce dün geceyi de atlamak istemedim, çalıştık dün gece, sabaha kadar da yattım yerimden hiç kalkmadan, burda bikaç kişiden duymuştum :)) inşallah tutturmuşuzdur, hayırlısı artık, bekle dur şimdi 24üne kadar mafoldumben
tatlım önceki gün zaten ilişkiye girmişsin birde bu günü değerlendirirsen kesinlikle kaçırmış olmassın tatlım spermler rahimde normal şartlarda 48 saat canlı kalabiliyormuş yumurtalarda çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyorlarmış için rahat olsun arkadaşım kaçırmış değilsin yani ama bu gecede senden güzel bi çalışma bekliyorum :kedi:
tatlım inşallah tutturmuşsundur zaten yumurtladığın zamanki akıntı yumurtanın beyazı gibi şeffaf jel kıvamında daha sonraki günler süt beyazı gibi renge dönüşüyo akıntı yumurtan çatlamış ve yumurtlama günlerinin geçtiğine işaret
ya kızlar birşey sorucam şu şeffaf akıntı varya miktarı ne kadar geliyo sizden birde tüm gün boyuncamı geliyo
Sağol hayatım benim teşekkür ederim bilgilerin için.Kızlar burasıda olmasa sizlerde olmazsanız ne yaparız yaaa.İnanın 2 yıl bitti evleneli daha önce çocuk düşünmemiştik geçen ay başladık çalışmalara.Zaten herkes sorup duruyodu daha çocuk yokmu niye falan diye.Şimdide çalışmalara başladık ama olmadı desem milletin çenesinden kurtulamam.İyiki sizlerde varsınızda birbirimizle paylaşıyoruz destek oluyoruz.
Bu akşamı kesinlikle boş geçmeyeceğim keremgülüm benim.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?