Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım hoşgeldin inşallah hamilesindir ama ümitlerini kırmak istemem bu ay genelde hep adetlerimiz gecikti ama bebiş yok inşallah sen sevindirirsin bizi tatlım hadi kalk bi test yapsana delikafadulden

canım benimkide muhtmelen gecikmiştir diyorum
test yapıp hayal kırıklığınada uğramaktan bıktığım için
biraz daha bekliyim diyorum

canım benimkide muhtmelen gecikmiştir diyorum
test yapıp hayal kırıklığınada uğramaktan bıktığım için
biraz daha bekliyim diyorum

evet tatlım bende senin gibi düşünüyordum ama arkadaşlar ısrar edince önceki gün sabah test yaptım akşam geldi kırmızılar neyse kısmet değilmiş sonuç ne olursa olsun üzülmek yok kızlar klava:
ben bu ay şu ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra ilk günmü kullanmaya başlanıyo :uhm:

Son düzenleme:
portakalsuyu bize gelin sohbet edelim dedin sen bizi burda bırak başka topiklerde gez bakalım küstüm sana :sm_confused:klava:

portakalsuyu bize gelin sohbet edelim dedin sen bizi burda bırak başka topiklerde gez bakalım küstüm sana :sm_confused:klava:

Kız valla başka topiğe gittiğimden değil.İşle ilgili bi durumdan dolayı 15-20 dk yazamadım.
Ben zaten gezdiğim topikleri de açarken bağlantıyı yeni sekmede aç yapıyorum aynı anda istediğim topikte oluyorum.Hepsini takip ediyorum.Burayı hiç kapatmıyorum ki.

portakalım ben geldiiimmmmopuyorumnanaktan
ama geç kaldım galiba kimsecikler yok herkez gitmişmafoldumben
bari bi nescafe yapıp öyle geleyim
yağmurda yağıyor güzel olur şimdi içmek
sende ister misin?:1hug:içeriz güzel güzel

Hoşgeldin canım
Ben yemek yemeği düşünüyorum ama hala karar veremedim acaba bugün ne yesem?

yine adet oldum kızlar......mafoldumben

Üzülme canım.Buradaki herkes senin yaşadığını aylardır yaşıyor.Ne hissettiğini anlayabiliriz ama kendini yıpratma,hayırlısı böyleymiş de kafana takmamaya çalış.

portakalım seni yakalamaya çalışıyorum
tam yakalıyorum çıkıyosun
kopyacı senikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…