Ben şimdi bişeyi anlayamadım ama şimdi bizim akıntı yumurta akı gibi şeffaf olduğunda mı yoksa beyazladığında mı birlikte olmamız gerekiyodu, biz akıntı şeffafken hiç birlikte olamadık malesefbeyazladıktan sonra çalıştık hem de sadece bir kez, dün gece o da :kedi:
biz şimdi zamanında mı çalıştık yoksa iş işten geçtikten sonra mı :uhm:
günaydın kızlar ne uyumuşum yaa erken kalkmışsınız valla insan uyandırırkaydirigubbakcemile3
Portakal suyu dün geldi o akıntı maalesef ben işten dönerken çok yağmur ve trafik vardı eve çok zor gidebildim.Dolayısıyla yolda çektiğim o eziyet ve perişanlıkla erkenden uyuyakalmışım.O yüzden dün akşam boşuna gitti.Umarım bugün devam ediyordur.
günaydın kızlar ne uyumuşum yaa erken kalkmışsınız valla insan uyandırırkaydirigubbakcemile3
Dün internette okumuştum.Kendinizi kontrol edin hatta parmağınızla içerden sıvı çıkartın ve elinizin arasında uzayıp uzamadığına bakın diyordu.Uzamıyorsa yumurtlama gerçekleşmiştir diyordu. İstersen adresi vereyim oradan bir bak (yumurtlamanın belirlenmesi (medismart, clearblue,clear blue, bazal vücut ısısı) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan Kocatepe )
ne günaydını kız öğlen oldu evet ben bu gün baya erkenciyim gece geç saate kadar kalmadım ya tatlım sabahta eşimi işe gönderdikten sonra hemen işlerimi yaptım tekrar uyumadım :hulya:
ben sana seslendimde sen duymadın kız amma ağır uykun varmış kızzzzzzz kaydirigubbakcemile3
saçımı çekseydin kız kaydirigubbakcemile oo hamaratsın sen cnm ben hamiş olsam nolcak bilmiyorummkaydirigubbakcemile3
gulus test yapmış sanırım üzülme cnm öbür aya inşallah bugünlerde böyle zaten ümitlenip boğazımızda kalıyo inşallaha pozitifleri görücez hepberaber
kızlarr yetiim gariiiiii
zorxx naber tatlımmmm
portakalcımm selamlar
ya bende anlamıyorum biliosun benimde gecikmişti enson herkez kendin yapıosun psikolojik olarak diyolar iide nasıl yapıcam ben onu dimi var bişiler annemin ilk lafı tmm düzene girdi geç gelir erken gelir bebiş gelir arkasından diye belki ondandır keremcim ezanda okunuyo şuanda inşallah cnm gelirler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?