Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Sanırım ben bu ay kendimi fazla kaptırmasam iyi olacak kızlar, tek bi gece çalışmayla (o da geç) olursa mucize olacak heralde benimki :bbo:

günaydın kızlar ne uyumuşum yaa erken kalkmışsınız valla insan uyandırırkaydirigubbakcemile3

tatlım allahtan ümit kesilmez tabiki ama malesef akıntı şeffafken çalışıcaktın ama sen genede çalışmaya devam et istersen insanın azda olsa diğer günlerdede hamile kalma şansı varmış canım inşallah tutturabilmişsindir :Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne uyumuşum yaa erken kalkmışsınız valla insan uyandırırkaydirigubbakcemile3

ne günaydını kız öğlen oldu evet ben bu gün baya erkenciyim gece geç saate kadar kalmadım ya tatlım sabahta eşimi işe gönderdikten sonra hemen işlerimi yaptım tekrar uyumadım :hulya:
ben sana seslendimde sen duymadın kız amma ağır uykun varmış kızzzzzzz kaydirigubbakcemile3

Dün internette okumuştum.Kendinizi kontrol edin hatta parmağınızla içerden sıvı çıkartın ve elinizin arasında uzayıp uzamadığına bakın diyordu.Uzamıyorsa yumurtlama gerçekleşmiştir diyordu. İstersen adresi vereyim oradan bir bak (yumurtlamanın belirlenmesi (medismart, clearblue,clear blue, bazal vücut ısısı) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan Kocatepe )

kız sen burdamıydın bende gittin zannettim sesin çıkmayıncakaydirigubbakcemile3

saçımı çekseydin kız kaydirigubbakcemile oo hamaratsın sen cnm ben hamiş olsam nolcak bilmiyorummkaydirigubbakcemile3

saçımı çekseydin kız kaydirigubbakcemile oo hamaratsın sen cnm ben hamiş olsam nolcak bilmiyorummkaydirigubbakcemile3

kapıda kaldım kız içeri giremedimki nasıl saçını çekeyim :sm_confused:
sabah aklıma geldi şimdi kızlar gece kaynatmıştır dedim topiğe geldim baktım aysen burda geziniyo onla sohbet ettik baya sonra o işlerine döndü diğer kızlarla burdayım işte opuyorumnanaktan

gulus test yapmış sanırım üzülme cnm öbür aya inşallah bugünlerde böyle zaten ümitlenip boğazımızda kalıyo inşallaha pozitifleri görücez hepberaber

gulus test yapmış sanırım üzülme cnm öbür aya inşallah bugünlerde böyle zaten ümitlenip boğazımızda kalıyo inşallaha pozitifleri görücez hepberaber

kız hakikaten öyle valla bu günlerde günü olan kızların bende dahil adet gecikmesi yaşadık havalardanmı acaba :sm_confused:

ya bende anlamıyorum biliosun benimde gecikmişti enson herkez kendin yapıosun psikolojik olarak diyolar iide nasıl yapıcam ben onu dimi var bişiler annemin ilk lafı tmm düzene girdi geç gelir erken gelir bebiş gelir arkasından diye belki ondandır keremcim ezanda okunuyo şuanda inşallah cnm gelirler artık

hoşgeldin aysencimm bu kızda çok hamarat işlerini yemeğini yapıp gelmişitr kesin ben en tembelinizkaydirigubbakcemile3

evet tatlım inşallah gelir şu mübarek cuma gününde inşallah dualarımız kabul olur şu hayırlı günün yüzüsuyu hürmetine inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bu ay gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu gün ne yemek yapmayı düşünüyorsunuz cokacimcoook
benim dün akşamdan bezelye,pilavım var yanına da bu gün kıymalı makarna ve ezogelin çorba yapmayı düşünüyorum sizde biraz fikir verin cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…