Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
benin daha kırmızılar gelmedi günüm 7 aralıktı ama hala bende tık yok
sadece belim biraz ağrıyo o kadar başka bişeyde yok
geçen ayda 4 gün gecikmişti ondan bu ayda ümitlenmek istemiyorum biraz daha bekliyim bakim
inş. gelmezde bebiş gelir :Saruboceq:

portakalcım napıyon cnm eşin nasıl oldu?valla senin yerinede uyudum:)

Bugün iyiyim canım çok şükür.
Eşim dün kontrole gitmiş.Daha iyiymiş,bulaşma tehlikesi de geçmiş.İçim daha rahat bugün .
İyi yapmışsın canım uyu valla evde olsam bende 12den önce kalkmazdım size erken kalkın dediğime bakmayın bende severim öğlene kadar uyumayı ama ayda yılda bir uygulayabilirim :))

kıss güllü
pilavın yanına makarnamı yapacannn lmaz:

kızz zorxx
bu aralar pek hamarat değilim iki gündür pek halim yokk nazarmı değdi ne oldu bilemm delikafadulden

senin yeter zaten keremcim . bende dolma mercimek çorba yapıcam tatlım var zaten.

tatlım ellerine sağlık ben belki fikir değiştiririm diye sordum neyse diğer arkadaşlardanda gelsin bakalım güzel güzel tarifler cokacimcoook
dolma süper olur ama zaten yemeğim varya ağır olur onlar bitmez o zamandacokacimcoook:uhm:

Kız 4 çeşit yemekmi olacak masada.Aman allahım benim kociş görse öyle bir masayı yemekleri değil kafayı yer.Çok iştahsız bir kocam var yaa.Adeta yemek görmek istemiyor.
Bak mesela dün akşam ne yaptım anlatayım önceki akşamdan çok az yeşil fasülye ve çok az makarnam kalmıştı.İkisindende 1 er tabak çıkıyor.Bende yetmez diye yanına menemen yaptım sofrayı hazırladım.Benim kociş ne dese madem menemen yaptın bu yemekleri niye getirdin sadece menemen yeterdi.Tabağına biraz fazla yemek koyayım yemiyor az koy diyo ben tabağı bu şekilde görünce iştahım kaçıyor diyo.Bende zayıf biraz kilo alsın diye uğraşıyorum ama nafile....Ayy neçok konuşmuşum ben yaaa tamam sustum

tatlım hoşgeldin inşallah hamilesindir ama ümitlerini kırmak istemem bu ay genelde hep adetlerimiz gecikti ama bebiş yok inşallah sen sevindirirsin bizi tatlım hadi kalk bi test yapsana delikafadulden

kısss sen ona iştah açıcı bişiler yapp

benim eşimde çok zayıftı evlendikten sonra 15 kilo aldı akannehir

eee ben sağolayımmm :lepi:

gülcüm dünden bezelye ve pilav varmış zaten bugün kıymalı makarna yapmana bence gerek yok.
Yani ben pilav ve makarnayı aynı masa da düşünemem.Sen onun yerine kıymalı yumurta yap da bende geleyim yemeğe
naniknanik

tatlım adam akşama kadar çalışıyo ben evde oturuyorum yemek yapmadığım zaman vijdan azabı çekiyorum bir çeşitte olsa adama bi taze yemek yapamadım diye :sm_confused:
benim kocamda zayıf ama yok tatlım benim kocamın iştahı yerinde maşallah yemeği ğüzel yer ama kilo almıyo çok güzel valla inşallah çocuklarımız bu konuda sana çeker diyorum eşime kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
kız kilo almasını istiyorsan harnup pekmezi al yedir sabah akşam birer yemek kaşığı hemde sperm kalitesini arttırıyo çok faydalı yani :sm_confused:

canım yemeklerin varsa yanına bi çorba yeterrrr
bi de cacık yaparsın pilavın yanınaaa ohhhh
bu aralarda canımm cacık istiyo heee
bende gelirim
önce selam derim sonra kelam cokacimcoook

kısss sen ona iştah açıcı bişiler yapp

benim eşimde çok zayıftı evlendikten sonra 15 kilo aldı akannehir

eee ben sağolayımmm :lepi:

Aysencim canım ne yapabilirim yaaa iştah açıcı derken ilaç falanmı verdin.Hayatım ne seviyorsa onu yapıyorum ama yemiyor işte.Aynı babası oda öyle tabağına azıcık yemek koyacaksın yoksa yemiyolar.İnan çalıştığım halde aman kilo alsın diye neler neler yapıyorum ama maalesef.Şaşırdım kaldım valla.

tatlım bu gün değişiklik olsun diye başka yemek yapıcam eşim kıymalı makarna ve çorba istedi

canım iştah açıcı haplar varr pekmez bal yedir zorla sok ağzına şerbetli ttalılar yedir

anacım bende ne içilir ne yenir hap ismi felan bilmem kii
hiç gerek kalmadı
acaba hangisi zayıflatır hangisi kilo aldırmazlara bakarım hep delikafadulden

benim bugün yemek derdim yokk annemlere gidicez orda düşünürüm artık

ama tatlı yapmayı düşünüyorum şekerpare annemlere götütrürüm şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…