portakalcım napıyon cnm eşin nasıl oldu?valla senin yerinede uyudum:)
senin yeter zaten keremcim . bende dolma mercimek çorba yapıcam tatlım var zaten.
kızlar bu gün ne yemek yapmayı düşünüyorsunuz cokacimcoook
benim dün akşamdan bezelye,pilavım var yanına da bu gün kıymalı makarna ve ezogelin çorba yapmayı düşünüyorum sizde biraz fikir verin cokacimcoook
zorxx naber tatlımmmm
portakalcımm selamlar
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
benin daha kırmızılar gelmedi günüm 7 aralıktı ama hala bende tık yok
sadece belim biraz ağrıyo o kadar başka bişeyde yok
geçen ayda 4 gün gecikmişti ondan bu ayda ümitlenmek istemiyorum biraz daha bekliyim bakim
inş. gelmezde bebiş gelir :Saruboceq:
Kız 4 çeşit yemekmi olacak masada.Aman allahım benim kociş görse öyle bir masayı yemekleri değil kafayı yer.Çok iştahsız bir kocam var yaa.Adeta yemek görmek istemiyor.
Bak mesela dün akşam ne yaptım anlatayım önceki akşamdan çok az yeşil fasülye ve çok az makarnam kalmıştı.İkisindende 1 er tabak çıkıyor.Bende yetmez diye yanına menemen yaptım sofrayı hazırladım.Benim kociş ne dese madem menemen yaptın bu yemekleri niye getirdin sadece menemen yeterdi.Tabağına biraz fazla yemek koyayım yemiyor az koy diyo ben tabağı bu şekilde görünce iştahım kaçıyor diyo.Bende zayıf biraz kilo alsın diye uğraşıyorum ama nafile....Ayy neçok konuşmuşum ben yaaa tamam sustum
kısss sen ona iştah açıcı bişiler yapp
benim eşimde çok zayıftı evlendikten sonra 15 kilo aldı akannehir
eee ben sağolayımmm :lepi:
kıss güllü
pilavın yanına makarnamı yapacannnlmaz:
tatlım pilavın yanında bezelye var eşim bu günde kıymalı makarna ve ezogelin çorba istedi makarna çorbanın yanında yani kaydirigubbakcemile3
gülcüm dünden bezelye ve pilav varmış zaten bugün kıymalı makarna yapmana bence gerek yok.
Yani ben pilav ve makarnayı aynı masa da düşünemem.Sen onun yerine kıymalı yumurta yap da bende geleyim yemeğe naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?