Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

belkide yumurta pitlatiyosundur tatlim biliyosunki adetten hemen sonra yada adetten hemen once pitlayan yumoslarda var herkes 12.yada 14,gunde olmuyomuski,,,

haklısın canım olabilir neyse boş geçmeyeyim bari bu günükaydirigubbakcemile3

evet tatlim yaa benim annemle halamda ayni seyi soylediler hatta benim halam onu zayiflatiyo diyede bildigi icin zayiflamak amaciyla icmisti ve sonra ikizlere hamis kalmisti banada dediler sabahlari ac karnina taze taze kaynat ic diye ama bende yapmayi hic dusunmedim sirf kokusu yuzunden ayyy sabahdan aksama kadar insanlarin arasindayim nasil iceyim kimseyle konusamamki ozaman kaydirigubbakcemile3

agzinda karanfili hafif hafif disleyerek emmeyi denedinmi tatlim(ama yutma ve yeme sakin ) yada maydonoz cigne bolbol ,,,

ya şu soğan suyu tam olarak ne için yapılıyo yumurtlamayı sağlamak için mi

ben önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum
insanın ne zaman yumurtladığını bilmesi çok zor ya takvimlere inanmaz oldum

ya kızlar yumurtlama oluşmuyosa adet görülmez diye biliyorum yanlış mı biliyorum
yani düzensiz adet görmek demek değilmi

evet canım kokusu çok kötü
iltihap varsa onu yok ediyo yoksa regliyi düzenliyo

canım neden kilo verdirmediğini buldum ben
bubu içince zaten insanın midesi bulanıyo hiçbişi yiyesi gelmiyo herşey soğan kokuyu ondan yiyemiyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en bü
üyk örnek benimmm

berrakada hoşgeldin canımm nasılsın görüşemiyoruz hayatım

sogan suyu yumurtalarin buyumesine yardimci oluyomus sanirim yanlisim varsa duzeltin canlarim,,,

geldim kızlar tekrar
naz canım benim pc gidip gelmiyo ben gidip geliyorum kaydirigubbakcemile3
saanlı yanlış bilgi tatlım soğan suyu rahmi temizliyo kist iltihap vs vs gibi şeyleri eğer bilinmeyen bi hamilelik varsa bebek düşebiliyo çok dikkat etmek lazım o yüzden adet bitiminde kullanılıyo yumoşların büyümesi ve rahmin kuvvetlenmesi için incir kürü var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…