- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
evet canım kokusu çok kötü
iltihap varsa onu yok ediyo yoksa regliyi düzenliyo
canım neden kilo verdirmediğini buldum ben
bubu içince zaten insanın midesi bulanıyo hiçbişi yiyesi gelmiyo herşey soğan kokuyu ondan yiyemiyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en bü
üyk örnek benimmm
berrakada hoşgeldin canımm nasılsın görüşemiyoruz hayatım
kızlar ranızda ovulasyon testi kullanna oldu mu
portakalım küstünmü kız bana
geldim kızlar tekrar
naz canım benim pc gidip gelmiyo ben gidip geliyorum kaydirigubbakcemile3
saanlı yanlış bilgi tatlım soğan suyu rahmi temizliyo kist iltihap vs vs gibi şeyleri eğer bilinmeyen bi hamilelik varsa bebek düşebiliyo çok dikkat etmek lazım o yüzden adet bitiminde kullanılıyo yumoşların büyümesi ve rahmin kuvvetlenmesi için incir kürü var tatlım
bu arada ovlsyn tesitini ben kullandım ama bi sonuç alamadım ben:1no2:
tatlım bu ay ben kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testini
aysen adetinin ilk bittiği günmü kullanmaya başlıycaz tatlım bu testi
kislaaar ben cikiyorum simdi gorumcem geldi pazara gitmemiz lazim balik yicez 1 saate geliyorum sekerler bekleyin gelince yazamadigim cvplari yazicam size basimda hadi hadi diye diye bekliyo,,,
kislaaar ben cikiyorum simdi gorumcem geldi pazara gitmemiz lazim balik yicez 1 saate geliyorum sekerler bekleyin gelince yazamadigim cvplari yazicam size basimda hadi hadi diye diye bekliyo,,,
yok canım adet döngüne göre değişiyo prospektüsünde yazıyo canım internetten bakmıştım
kızlar size birşey sorucam bende hiç bu kadar olmazdı da normalde adetin 3cü günü azıcık parça halinde gelirdi benden ama fazla gelmezdi bu normalmiş araştırdığım kadarıyla bu defa daha şimdiden parça geliyo ve rengi siyak birde çamur gibi düşünün oda siyah ama normal kırmızı kanamada oluyo hiç başınıza geldimi bunun nedeni ne bilen varmı aciiiiilllllll yardım lütfen
nasıl yani tatlım ya biraz anlatırmısın mesela benim adet döngüm üç aydır 32 gün ben ne zaman başlıycam kullanmaya :uhm:
ya pardon canım ben tam anlayamadım:uhm:
hani şu adet döneminde gelen pıhtıcıklardan mı bahsediyon parça parça gelen şeyden
şimdi durduk yerde öyle bişey mi geliyoCADIARZU
kızlar size birşey sorucam bende hiç bu kadar olmazdı da normalde adetin 3cü günü azıcık parça halinde gelirdi benden ama fazla gelmezdi bu normalmiş araştırdığım kadarıyla bu defa daha şimdiden parça geliyo ve rengi siyak birde çamur gibi düşünün oda siyah ama normal kırmızı kanamada oluyo hiç başınıza geldimi bunun nedeni ne bilen varmı aciiiiilllllll yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?