Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ben iyiyim canım , seni sormalı.Pek girmiyorum hamilelik bölümüne.Ondan karşılaşamıyoruz.Bugün ne yemek yaptın ? Belki senden örnek alırım cokacimcoook

aysen tatlım soğan küründen iyice tiksindiysen bırak tatlım bence tiksinerek yediğin şeyin hem faydasını göremessin hemde gerçekten insanı hasta ediyo

saol tatlim ben kullanmiorum zaten oyuzden tehlike yok sanirim bana,,,

kızlar size birşey sorucam bende hiç bu kadar olmazdı da normalde adetin 3cü günü azıcık parça halinde gelirdi benden ama fazla gelmezdi bu normalmiş araştırdığım kadarıyla bu defa daha şimdiden parça geliyo ve rengi siyak birde çamur gibi düşünün oda siyah ama normal kırmızı kanamada oluyo hiç başınıza geldimi bunun nedeni ne bilen varmı aciiiiilllllll yardım lütfen

Berrakadam senin avatarındaki bebişi yiyesim geldi çok tatlıymış ama diğer avatarında çok hoştu,muzip şeker mi şeker bi kız çocuğuydu o da

kislaaar ben cikiyorum simdi gorumcem geldi pazara gitmemiz lazim balik yicez 1 saate geliyorum sekerler bekleyin gelince yazamadigim cvplari yazicam size basimda hadi hadi diye diye bekliyo,,,

kislaaar ben cikiyorum simdi gorumcem geldi pazara gitmemiz lazim balik yicez 1 saate geliyorum sekerler bekleyin gelince yazamadigim cvplari yazicam size basimda hadi hadi diye diye bekliyo,,,

bekliyoruz şimdiden afiyet olsun canımcokacimcoook

ya pardon canım ben tam anlayamadım:uhm:
hani şu adet döneminde gelen pıhtıcıklardan mı bahsediyon parça parça gelen şeyden
şimdi durduk yerde öyle bişey mi geliyoCADIARZU

berrakada ve aysen ben gelince neden kaçtınız kız çabuk gelin bana cevap lütfen kızlar biliyorum birsürü soru sordum ama benim bu konularda dertleşmek için sizden başka kimsem yok :kedi:

ya pardon canım ben tam anlayamadım:uhm:
hani şu adet döneminde gelen pıhtıcıklardan mı bahsediyon parça parça gelen şeyden
şimdi durduk yerde öyle bişey mi geliyoCADIARZU

tatlım ben zaten şu anda adetim evet öyle ama çok sık birde rengi siyah diğeride o pıhtıların sıvısını düşünün ama kıvamı koyu çamur gibi resmen pet kabul etmiyo afedersiniz biraz ayıp oldu ama :kedi::kedi::kedi:

Benim başıma şöyle birşey geldi canım.Reglimin ikinci günüydü ve ağrım vardı.ışte olduğum için ilaç almam gerekiyordu ve sadece apranax vardı 500 ml. onun yarısını içtim ve 1 saat içinde ağrım kesildi.Sonra oturduğum yerden kalktım ve ayağa kalkmamla bir şeyler boşaldı içimden hissettim.wc ye bi gittim o an bayılabilirdim.Her tarafım kan olmuştu ve kocaman bi parça düşmüş tam olarak tarif edemiyorum ama avcumun içini doldurabilecek büyüklükteydi.Küçük boy soğan büyüklüğü de diyebilirim.Sonrasında acil kadın doğuma gitmek zorunda kaldım ve o parçadan 2 tane daha düştü 3-4 saat içinde.Hastanede müşade altında tutulduğum için.Doktor da ebe de gördü parçayı.

Sebep olarak sıkıntı,stres ve içtiğim ilaç gösterildi.Toplamda 2-3 ayda görebileceğim kanamayı 4 saat içinde gördüm.( Çok kötüydü.

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…