Benim başıma şöyle birşey geldi canım.Reglimin ikinci günüydü ve ağrım vardı.İşte olduğum için ilaç almam gerekiyordu ve sadece apranax vardı 500 ml. onun yarısını içtim ve 1 saat içinde ağrım kesildi.Sonra oturduğum yerden kalktım ve ayağa kalkmamla bir şeyler boşaldı içimden hissettim.wc ye bi gittim o an bayılabilirdim.Her tarafım kan olmuştu ve kocaman bi parça düşmüş tam olarak tarif edemiyorum ama avcumun içini doldurabilecek büyüklükteydi.Küçük boy soğan büyüklüğü de diyebilirim.Sonrasında acil kadın doğuma gitmek zorunda kaldım ve o parçadan 2 tane daha düştü 3-4 saat içinde.Hastanede müşade altında tutulduğum için.Doktor da ebe de gördü parçayı.
Sebep olarak sıkıntı,stres ve içtiğim ilaç gösterildi.Toplamda 2-3 ayda görebileceğim kanamayı 4 sat içinde gördüm.( Çok kötüydü.
.
tatlım ben zaten şu anda adetim evet öyle ama çok sık birde rengi siyah diğeride o pıhtıların sıvısını düşünün ama kıvamı koyu çamur gibi resmen pet kabul etmiyo afedersiniz biraz ayıp oldu ama :kedi::kedi::kedi:
15.gün başlanıyomuş canım 32 günde bir oluyorsan şayet
gülümm yettimmmmmmmmmmmmmmmm
kıs çok soru sormuşun hangisinden başlimm
canlarım ben ovlsyn testi yaptım 8 günden 23 güne kadar ama hiç net iki çizgi görmedim hep silikti
spermiyogramı ilk defa yaptırcam
bendende bazen öle parçalar gelir orta halli ve siyah olur nedenini bilmiyorum araştırdığım a göre kadınların çoğundan gelirmiş
akaşam yeemk yapmadım anneme gidicez rahatım
evettttttttt başak soru varmı kızlarrrr
ayyyyyyy acayip açıldımmmmmmmm :teytey::teytey:
gülümm
zaten ovlsyn testinin üstünde yazıyo ne zaman ve nasıl yapacağın
siklusuna göre değişiyo ama 10 gün yapamaya başlıyo geneli
4 saat çişini tutcan ve son 2 saat sulu şeyler yokkkkk
çift çizgiyi yakaladınmı doğru fikfikeee :roflol:
gülümm yettimmmmmmmmmmmmmmmm
kıs çok soru sormuşun hangisinden başlimm
canlarım ben ovlsyn testi yaptım 8 günden 23 güne kadar ama hiç net iki çizgi görmedim hep silikti
spermiyogramı ilk defa yaptırcam
bendende bazen öle parçalar gelir orta halli ve siyah olur nedenini bilmiyorum araştırdığım a göre kadınların çoğundan gelirmiş
akaşam yeemk yapmadım anneme gidicez rahatım
evettttttttt başak soru varmı kızlarrrr
ayyyyyyy acayip açıldımmmmmmmm :teytey::teytey:
tatlım peki ya 13 veya 14 cü günlerde yumurtlarsam kaçırmış olmazmıyım neyse alınca görücez bakalım yardımın için sağol tatlım :1hug:
gülümm
zaten ovlsyn testinin üstünde yazıyo ne zaman ve nasıl yapacağın
siklusuna göre değişiyo ama 10 gün yapamaya başlıyo geneli
4 saat çişini tutcan ve son 2 saat sulu şeyler yokkkkk
çift çizgiyi yakaladınmı doğru fikfikeee :roflol:
tatlım ben ilaçta kullanmadım streste yapmadım parçalar o kadar büyük değil ama sık sık geliyo
Berrakadam senin avatarındaki bebişi yiyesim geldi çok tatlıymış ama diğer avatarında çok hoştu,muzip şeker mi şeker bi kız çocuğuydu o da
canım zaten içinde 30 tanr oluyo istediğin zaman başla ama idrar işi uğraştırıyo saatine göre yapcan ıyyyyyyyyy
ben ne zaman geliyosa o zaman bırakırım heleki beklemem şartsa daha çabuk gelirkaydirigubbakcemile3
Ya doktora gittiğin zaman bunu bildir doktoruna ama ona olağan birşey olarak bakacaktır.Sende kafana takmamaya çalış.
reglim son 3 aydır hiç olmadığıu kadar düzenli tiroidim dzeldiğinden beri
benim tetsler dandik çıktı ya da bende bi sorun avr her gün yumurtluyom
tavuklar alınmasın onlardan çok yumurtluyom die ama...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
her gün aynı saat ve ben afedersiniz ama tutamıyodum çişimi son bi saat sallanıp duruyodum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?