Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kizlar kaynimin nisani var ya sizce taki olarak ne takmaliyim sizin fikrinizi de alabilirmiyim????biz oglana takacakmisiz bu arada

tatlım benimde kaynımın düğünü olucak biz bilezik takıcaz sonuçta eşimin kardeşi keşke imkanımız olsada daha fazlasını yapabilsek
skorpion tatlım hemde şimdi biraz bu konuda maddiyat ta önemli tatlım sonuçta seninde kendini sıkmaman lazım :icecream:

güle gülee canim aksam denk gelirsek görüsürüzzdelikafadulden

gülegüle kolay gelsin sanada tatlım ben çıkıyorum dedim benden önce hepiniz çıktınız kızlar benimi bekliyordunuz çıkmak için kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

canim dügünde degil nisanda ne takilir onu bilmiyomm

canim dügünde degil nisanda ne takilir onu bilmiyomm

tatlım biz nişanına gidemedik ama birinde takarsın ne takacaksan tatlım hem düğüne hem nişana gerek yok sonuçta bizde yeni evliyiz bi birikim yapmak zorundayız geleceğimiz çocuklarımız için ama tabbi maddi durumun çok iyiyse sen bilirsin tatlım

Ben böreğimi fırına attım geldim . hihoyyyt Ama kociş gelince kalkıcam yine. delikafadulden

yaa kızlar yardım edın napıcagımı bılmıyorum ben yaa
7 gun oldu hala hasta olmadım butun belırtıler hemen hemen var gıbı hatta bugun ısten ızın alıp eve geldım cok halsızdım butun gun yattım napıyım 2 gun once teset yaptım negatıftı (sabah ılk ıdrarla degıl ama)sızce ne yapmalıyım ???

7 gün baya geçmiş cnm ya tekrar yap gelmezse kan testi yaptır cnm umarım güzel haberler alırısn.

ahh ahh portakal şu sigara meretinden kurtulamadık bi türlü kahve oldumu bende dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…