Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar napıyosunuz oo yine başlamış yemek muhabbetleri kız kerem bizde geliyoruz valla börek yemeye

Ya kızlar ben 2 aydır zaten daha rahatım.gün saymak falan aklıma gelmiyor yani eskisi gibi değilim.Soran olursa cevap veriyorum ama bebekle yatıp bebekle kalkmıyorum.Bu topiğe de inanın adından dolayı bebek beklentimden dolayı gelmiyorum.Sadece sizler için geliyorum.Hepinizi çok seviyorum.KK nın içinde sanki burası benim ailemin olduğu bir yer gibi.

ayşencim yemeğe takmamak mümkün değil siz hiç boş durmuyorsunuz.Ben haftada 2 gün evde yemek zor yaparken siz neredeyse hergün yemeği bırak pasta börek yapıyorsunuz.Valla kıskanıyorum sizi :kedi:

hoşgeldin skorpioncum :))

pek birsey yapmadim canim evdeyim bugun calsimiyorum zemuszemus pazardan baslamistim ise yetiscek bir mal vardi o yüzden bugun tatilim.benide tela$ sardi az kaldi tr yelcez ya haftaya bugun alincak bir sürü sey var yetistiremiycem gibi geliyoo burda birde magzalar 18.30 da kapaniyo adam anca 6 ya dogru eve geliyo vakit kalmiyo(

kıss kıskanma keşke yakın olsak ben her yaptığımdna sanada getitirdim valla opuyorumnanaktan

olsun sende hafta sonu döktürüsün zemuszemus

hosbuldukk

kızlar ben artık çıkıyorum hafta sonu gelemem gibi geliyor yeni taşındık daha evim yerleşmedi doğru düzgün hafta sonu işe gelmeyeceğim kendimi temizliğe adayacağım
ama sizleri çok özleyecem umarım aklıma sık gelmezsinizmafoldumben
p.tesi görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan

kızlar kociş aradı marketteymiş birazdan evde olur yani çıkmam lazım sohbette çok güzel ama ben gene her fırsatta girerim skorpion tatlım beni bile heyecan sardı tr ye geliceksin ya ençok ta aileni anneni babanı görüceksin çok seviniyorum tatllım senin adına bu arada karnım iyice acıktı sizin yüzünüzden hep yemek pasta börek kaydirigubbakcemile3

gülegüle tatlım pazartesi mutlaka gel ama bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

nazcım görüşürüz canımm
dikkat et kendine
yarın temizlik yaparken beni düşün bende iş başında olucam kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kalkıyorumm mutfağa doğru yol alim iş başa düştü yine :hulya:

kolay gelsin!! iyi haftasonlari canim.p.tesi görüsmek dilegiyleeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…