Hoşgeldin scorpion.. Ben börek yapmaya gdiyorum.Bitince gelicemmm.Görüşürüz. opuyorumnanaktan
kıslarr annemlere gitme planımız askıya alındıı
yemekde yokk delikafadulden
eeeee tatlım görüşmeyeli neler yaptın ben bu sabah 7 de kalktım eşim gittikten sonra tekrar uyumdım şimdiden uykum geldi ben alışkın değilim o saatte kalmaya yani kalkıyorum ama eşim gittikten sonra tekrar yatıyordum mirmirmirmir
Ya kızlar ben 2 aydır zaten daha rahatım.gün saymak falan aklıma gelmiyor yani eskisi gibi değilim.Soran olursa cevap veriyorum ama bebekle yatıp bebekle kalkmıyorum.Bu topiğe de inanın adından dolayı bebek beklentimden dolayı gelmiyorum.Sadece sizler için geliyorum.Hepinizi çok seviyorum.KK nın içinde sanki burası benim ailemin olduğu bir yer gibi.
ayşencim yemeğe takmamak mümkün değil siz hiç boş durmuyorsunuz.Ben haftada 2 gün evde yemek zor yaparken siz neredeyse hergün yemeği bırak pasta börek yapıyorsunuz.Valla kıskanıyorum sizi :kedi:
hoşgeldin skorpioncum :))
kızlar napıyosunuz oo yine başlamış yemek muhabbetleri kız kerem bizde geliyoruz valla börek yemeye
kızlar napıyosunuz oo yine başlamış yemek muhabbetleri kız kerem bizde geliyoruz valla börek yemeye
kızlar ben artık çıkıyorum hafta sonu gelemem gibi geliyor yeni taşındık daha evim yerleşmedi doğru düzgün hafta sonu işe gelmeyeceğim kendimi temizliğe adayacağım
ama sizleri çok özleyecem umarım aklıma sık gelmezsinizmafoldumben
p.tesi görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan
kızlar ben artık çıkıyorum hafta sonu gelemem gibi geliyor yeni taşındık daha evim yerleşmedi doğru düzgün hafta sonu işe gelmeyeceğim kendimi temizliğe adayacağım
ama sizleri çok özleyecem umarım aklıma sık gelmezsinizmafoldumben
p.tesi görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?