Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Nabersiniz çıtırlar nerdesiniz.Dünü boş geçirmedim umarım bu ay tuttururumda ay sonuna doğru müjdeli haberi ilk size veririm.Eee nede olsa teyzeleri olacaksınız dimi ama.Kızlar bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruzda yeni yıla 1 kişi fazla gireriz.

Sen de hoşgeldinnn. Ben iyiyim dğer arkadaşlarda iyidir herhalde .:roflol: Sen nasılsın ? zemuszemus

inşallah tatlım inşallah hep beraber hamiş haberleri veririz .ama sen her ihtimale karşı gün aşırı birkaç günüde değerlendir bırakma geç yumurtlama da olabilir sen işini riske atma bence çalışmalara devam yani genede sen bilirsin :kedi:

Hoşgeldin Portakal suyu , bugün yemek yok.Sendeyiz yemeğe canım . delikafadulden
hoşbulduk canım.gelin buyurun canım dışarda yeriz.Ben geç saatlere kadar işte olacağım için bu hafta yemek yoq
ben daha düşünmedim tatlım ya belkide dışarı çıkarız bi kociş gelsin bakalım :uhm:
bu arada slm canım hoşgeldin :1hug:
slm hoşbulduk canım.Dışarda yemekte güzel arada bir ama böyle bi zamanda en güzeli kendin pişir kendin ye.Millet hastalıktan kırılıyor.Dikkat etmek lazım.
Mecbur olmasam dışardan asla bişey yemem.Her gün ne yesem diye düşünmekten de bıktım ayrıca

Evet keremgülüm ben çalışmalara aynen devam edicem.Hepinize iyi haftasonları.Evde internetim yok.Pazartesi görüşürüz canlarım benim:enbuyukkk:

Evet keremgülüm ben çalışmalara aynen devam edicem.Hepinize iyi haftasonları.Evde internetim yok.Pazartesi görüşürüz canlarım benim:enbuyukkk:

güle güle tatlım sanada iyi hafta sonları ve iyi çalışmalar inşallah tutturursun canım bu ay bebişi :Saruboceqpuyorumnanaktan

slm hoşbulduk canım.Dışarda yemekte güzel arada bir ama böyle bi zamanda en güzeli kendin pişir kendin ye.Millet hastalıktan kırılıyor.Dikkat etmek lazım.
Mecbur olmasam dışardan asla bişey yemem.Her gün ne yesem diye düşünmekten de bıktım ayrıca
[/QUOTE]

tatlım çok haklısın ama insanda evde bunalıyo yok şu hastalık yok bu hastalık havalar soğudu yok eşimin işleri yoğun kafayı yiycem artık tatlım ben birde çalışmıyorum ya hep evdeyim o yüzden yani yoksa hastalık konusunda çok haklısında bende evde oturmaktan hasta olucam kaydirigubbakcemile3

tatlım çok haklısın ama insanda evde bunalıyo yok şu hastalık yok bu hastalık havalar soğudu yok eşimin işleri yoğun kafayı yiycem artık tatlım ben birde çalışmıyorum ya hep evdeyim o yüzden yani yoksa hastalık konusunda çok haklısında bende evde oturmaktan hasta olucam kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Başbbaşa kaldık galiba canım .kaydirigubbakcemile3

[

Başbbaşa kaldık galiba canım .kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yok tatlım portakal suyuda burda üçümüz topiğin bekçisi olduk bizden başka ne gelen var ne giden zaten topik dağılmıştı da şimdide iyice dağıldı :gitme:

selam kızlar bebişimi görmeye gittim bugün ikili yesti yaptırmaya gayet iyi bebiş kıpır kıpır MAŞALLAH RABBıM hepinize nasip etsin bu duyguyu

[

Başbbaşa kaldık galiba canım .kaydirigubbakcemile3

yok tatlım portakal suyuda burda üçümüz topiğin bekçisi olduk bizden başka ne gelen var ne giden zaten topik dağılmıştı da şimdide iyice dağıldı :gitme:[/QUOTE]

Üzülme canımmm, gelirler yine :teselli: . Portakal suyunun ses, çıkmıyo , gitti sandım :roflol: .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…