nasılsınız kızlar?
Bugün ne yemek yapıyorsunuz cokacimcoook
Nabersiniz çıtırlar nerdesiniz.Dünü boş geçirmedim umarım bu ay tuttururumda ay sonuna doğru müjdeli haberi ilk size veririm.Eee nede olsa teyzeleri olacaksınız dimi ama.Kızlar bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruzda yeni yıla 1 kişi fazla gireriz.
nasılsınız kızlar?
Bugün ne yemek yapıyorsunuz cokacimcoook
Nabersiniz çıtırlar nerdesiniz.Dünü boş geçirmedim umarım bu ay tuttururumda ay sonuna doğru müjdeli haberi ilk size veririm.Eee nede olsa teyzeleri olacaksınız dimi ama.Kızlar bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruzda yeni yıla 1 kişi fazla gireriz.
Sen de hoşgeldinnn. Ben iyiyim dğer arkadaşlarda iyidir herhalde .:roflol: Sen nasılsın ? zemuszemus
hoşbulduk canım.gelin buyurun canım dışarda yeriz.Ben geç saatlere kadar işte olacağım için bu hafta yemek yoqHoşgeldin Portakal suyu , bugün yemek yok.Sendeyiz yemeğe canım . delikafadulden
slm hoşbulduk canım.Dışarda yemekte güzel arada bir ama böyle bi zamanda en güzeli kendin pişir kendin ye.Millet hastalıktan kırılıyor.Dikkat etmek lazım.ben daha düşünmedim tatlım ya belkide dışarı çıkarız bi kociş gelsin bakalım :uhm:
bu arada slm canım hoşgeldin :1hug:
inşallah tatlım inşallah hep beraber hamiş haberleri veririz .ama sen her ihtimale karşı gün aşırı birkaç günüde değerlendir bırakma geç yumurtlama da olabilir sen işini riske atma bence çalışmalara devam yani genede sen bilirsin :kedi:
Evet keremgülüm ben çalışmalara aynen devam edicem.Hepinize iyi haftasonları.Evde internetim yok.Pazartesi görüşürüz canlarım benim:enbuyukkk:
Bende iyiyim berrakcım işteyim birazdan paydos edicem.Hepinize şimdiden iyi haftasonları
Evet keremgülüm ben çalışmalara aynen devam edicem.Hepinize iyi haftasonları.Evde internetim yok.Pazartesi görüşürüz canlarım benim:enbuyukkk:
slm hoşbulduk canım.Dışarda yemekte güzel arada bir ama böyle bi zamanda en güzeli kendin pişir kendin ye.Millet hastalıktan kırılıyor.Dikkat etmek lazım.
Mecbur olmasam dışardan asla bişey yemem.Her gün ne yesem diye düşünmekten de bıktım ayrıca
[
Başbbaşa kaldık galiba canım .kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?