Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Burdayım canım biyere gitmedim.bekçiliğe devam :))Biraz işim var hem buraya bakıyorum hem de işleri yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş..

Hala bişey yemedim kahvaltı bile yapmadım.Ne yemeliyim bilmiyorum

selam kızlar bebişimi görmeye gittim bugün ikili yesti yaptırmaya gayet iyi bebiş kıpır kıpır MAŞALLAH RABBİM hepinize nasip etsin bu duyguyu

hoşgeldin tatlım amin amin canım ya inşallah bizde yaşarız o duyguyu bebeğinin iyi olmasınada çok sevindim tatlım delikafaduldenalkisalkisalkis

acayip sırt ağrım var ama bugün ya psikolojik yada gerçekten çabuk yoruluyorum kasıklarım ağrıyo çok hareket edemiyorum bide grip başlıyo hahaha derdim bitmiyo

yok kuşum ya adet olucan bekle dedi ama bugün hiç gelmedi
Canım olucan dediyse olursun.Bende ilk hevesle gitmiştim başlarda 2gün gelmedi diye.Doktor baktı ultrason dan adet olacaksın dedi ve inanmazsın ben eve gelene kadar adet oldun.

bende hala kahvaltı bile yapmadım insanın canı istemiyoki yanlız :gitme:

Adana dürüm yemeğe karar verdim fisfisfiscokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum kociş yoldaymış geliyo alkisalkisalkissonra görüşürüz öpüyorum kızlar sizleri tek tek opuyorumnanaktan
portakalsuyu ayrıca adana dürüm süper bi seçim kocişte bende çok seviyoruz cokacimcoookalkisalkisalkis

evet canım bende ümitli değilim zaten beklemedeyim

tatlım hayırlısı bekliyip görelim ama sen sakın stres yapma işi dahada zorlaştırırsın sonuç ne olursa olsun üzülmiyelim canım lütfen sadece bu stres ve kafaya çok takma yüzünden yıllarca bekleyen insanlar var canım bunu lütfen unutma rahat ol bak strestende adetini geciktirirsin sonra hayalkırıklığı olur tatlım neyse çok konuştum tmm tmm sustum kızmayın

konuş canım konuşmaya ihtiyacım var :)))))))))))))))ama senin vaktin yok hadi koçişinle ilgilenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…